промяна на габаритни светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
промяна на габаритни светлини
когато пусна габаритите, светат мигачите. и като пусна мигача си мига по нормален начин в смисал изгасва напълно и светка. искам да пеместя габарита на рефлектора на дългите фарове защото там има място за габарит, но ако го преместя ще преместя и мигача. колата е американско 328.
Последна промяна plamen01 на 18 Юни 2009, 5:52, променена общо 1 път
bmw mania
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
По принцип поне на европейските е46 мигача светва ако ти е изгорял габарита или съответно ако нямаш крушка там.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
значи колега,когато изгори ктушка на габарита или я няма ,уставаш без габарит -нали така.от бмв са го направили така че това да не става и тогава мигачите стават габарити.в твоя случаи кажи имаш ли фасунки за габаритите и ако имаш и нямаш крушки им слагаш и тръгват веднага,ако нямаш-поне кабели трябва да имаш.слагаш фасунки и готово,макар че ме съмнява да има някои да отреже фасунките,разбираш ли-напиши какво имаш на мястото на габарита
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Най-вероятно няма нищо на мястото на габаритите. На всички американски автомобили трябва да им светят мигачите вместо габарит.
Фасунките са по 20на лв. всяка и ако колегата си има окабеляване за габаритите - значи само трябва да си купи фасунки и да ги свърже с окабеляването - мигачите ще спрат да светят.
Фасунките са по 20на лв. всяка и ако колегата си има окабеляване за габаритите - значи само трябва да си купи фасунки и да ги свърже с окабеляването - мигачите ще спрат да светят.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Ами да,както казва колегата Archangel трябва само да си прекараш кабели за габаритите до фаровете за дългите,и като ги сваржеш габарите автоматично ще ти се премести от мигачите към дългите 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
отиваш в някоя морга взимаш си инсталацията за габаритчетата и си ги салгаш и мигачите ще спрат да ти светят . Или сам си я правиш тая инсталация
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
явно не сте ме разбрали, самата крушка свети постоянно което е нормално за габаритна светлина, но в момента който щракна мигача дали лявиа или дясниа няма значение саответно габаритната светлина започва да мига като мигач. проблема е такав че крушката не е двойна светлина която да свети по отделно и габарит и мигач. но няма значение ако някой го е правил да каже ако не ще карам така. благодаря все пак.
bmw mania
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
plamen01 написа:явно не сте ме разбрали, самата крушка свети постоянно което е нормално за габаритна светлина, но в момента който щракна мигача дали лявиа или дясниа няма значение саответно габаритната светлина започва да мига като мигач. проблема е такав че крушката не е двойна светлина която да свети по отделно и габарит и мигач. но няма значение ако някой го е правил да каже ако не ще карам така. благодаря все пак.
Според мен ти не ни разбираш

Това, че крушката на мигачите ти свети постоянно е следствие от липсата на нормален габарит. Този габарит се намира вътре във фаровете, има дупка на рефлектора на дългите по принцип.
При американските автомобили умишлено не се слага крушка на нормалното място за габарит, така колата влиза в един вид "авариен режим" - мигачите светят постоянно, а когато пуснеш мигача - започва да мига нормално.
Начин да си направиш две крушки в мигача няма, затова ти казваме да си пуснеш кабелчета до мястото за габарит на самия фар; да си купиш оригинални фасунги - и ще имаш европейска кола - габарита ще ти е малка крушка в рефлектора на дългите, а мигача ще си е мигач.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
Archangel написа:plamen01 написа:явно не сте ме разбрали, самата крушка свети постоянно което е нормално за габаритна светлина, но в момента който щракна мигача дали лявиа или дясниа няма значение саответно габаритната светлина започва да мига като мигач. проблема е такав че крушката не е двойна светлина която да свети по отделно и габарит и мигач. но няма значение ако някой го е правил да каже ако не ще карам така. благодаря все пак.
Според мен ти не ни разбираш![]()
Това, че крушката на мигачите ти свети постоянно е следствие от липсата на нормален габарит. Този габарит се намира вътре във фаровете, има дупка на рефлектора на дългите по принцип.
При американските автомобили умишлено не се слага крушка на нормалното място за габарит, така колата влиза в един вид "авариен режим" - мигачите светят постоянно, а когато пуснеш мигача - започва да мига нормално.
Начин да си направиш две крушки в мигача няма, затова ти казваме да си пуснеш кабелчета до мястото за габарит на самия фар; да си купиш оригинални фасунги - и ще имаш европейска кола - габарита ще ти е малка крушка в рефлектора на дългите, а мигача ще си е мигач.
така е колега но няма кои да разбере

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Нищо няма да развалиш колега-давай смело,шубето няма да я оправи.plamen01 написа:а ми колега не ми остава време, онзи ден сменях датчик на колянов вал и бензинова помпа, и маи няма да ги пипам изобщо че ме е шубе да не разваля нещо.
А и незнам просто какво можеш да развалиш.

15 мнения
• Страница 1 от 1