проблем с казанчето или главата :(
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с казанчето или главата :(
колеги имам един проблем, казанчето ми тече. Отначалото беше спукано и си го смених но сега пак тече някаде около капачкат. Мисля че проблема не е от казанчето мойе би и греша но когато пипна тръбите ми се струват бая твирди. Съмнявам се да не е главата или гарнитурата. Днеска проверих нямам масло у антифриза, отзад гледах не хвърля вода, до сега от както я купих минах около 10 000 км и нито един път не ми е пригряла но все пак днес като отворих капачката на разширителния съд и като го изфорсирах ми прискаше вода от отвинка незнам какво да правя. Незнам дали това надуване е нормално и проблема е у казанчето или е прекалено и проблема е другаде имали начин да го разбера.И един майстор днеска ми спомена за някакъв си ,,тестер" който се слагало у казанчето, някаква си течност и после като го закачи на компа показвало всичко, имали наистина такова нешто. Благодаря ви предварително
хората нямат резервни части. Карай разумно !!!
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравеи, смени си капачката на казанчето. Маркучите не трябва да са много твърди, а тя е една от причината.
Успех колега.
Успех колега.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
днеска огледах по внимателно и видях че ми тече от свризката на маркучите в мястото кадето влизат в разширителния съд
наистина има иначе надуф на маркучите но незнам
мисля да смена капачката както каза колегата и да стегна свръските и да вида какво ще стане. Този надуф иначе е аз от както я купих колата тоес от преди 10 000 км и мисля че ако наистина беше гарнитура и глава трябваше да се разбере
наистина има иначе надуф на маркучите но незнам
мисля да смена капачката както каза колегата и да стегна свръските и да вида какво ще стане. Този надуф иначе е аз от както я купих колата тоес от преди 10 000 км и мисля че ако наистина беше гарнитура и глава трябваше да се разбере
хората нямат резервни части. Карай разумно !!!
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Сменяй маркуча щом тече от свръзката, недей да го стягаш и да се опитваш да замазваш положението, защото там където е свръзката пластмасата старее и явно при теб вече се е отчупила малко (имах същия проблем), единствения начин е смяната на маркуча.
6 мнения
• Страница 1 от 1