ръчна
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
ръчна
някой да си е купувал такава:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380027052835
нещо ми се губи бутончето
и въобще как се разкачва старата.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380027052835
нещо ми се губи бутончето

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
тя е куха и се нанизва на мястото на старата ракохватка .. бутончето си остава
на тази специално това в дясната част е бутончето ми се струва
на тази специално това в дясната част е бутончето ми се струва
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
според мен предната част е отляво и няма бутон и предполагам си прав, че ще трябва да се изпозлва стария ...
лошо, нещо не ми се връзва черното с алуминия.
лошо, нещо не ми се връзва черното с алуминия.

- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
та, някой свалял ли е ръчната?
как става? с дърпане само? кожения маншон трябва ли да са маха първо отнякъде, при мен изглежда като залепен за пластмасата на дръжката.
как става? с дърпане само? кожения маншон трябва ли да са маха първо отнякъде, при мен изглежда като залепен за пластмасата на дръжката.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
BMDrago написа:bruce.mclaren написа:та, някой свалял ли е ръчната?
Вадиш кожения маншон от "барчето" и дърпаш напред пласмасовата ръкохватка заедно с маншона
Със въртеливо движение може би е по-добре, иначе рискува да му замине панела на климата/звука

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
http://xs123.xs.to/xs123/08013/asasafdfd.jpg
1) натискане навътре (към страна, спирачни лост г), двете крайности, в средносрочен височина .. След .. I постави пръста или всеки обект (destornillador.. Гостите вътре и тогава .. .. .. тогава отивам и се Наклон на помещението, където ръкав този въпрос ...
Зам.-изображението, което повече или по-малко обяснителни .. Къде са стрелките (точката на натиск) .. и после dashed линии .... desplazo е, когато пръст .. Винтоверти или ...
в ръкав .. с парче пластмаса този въпрос с купите .. extrude;)
поздравления.
1) натискане навътре (към страна, спирачни лост г), двете крайности, в средносрочен височина .. След .. I постави пръста или всеки обект (destornillador.. Гостите вътре и тогава .. .. .. тогава отивам и се Наклон на помещението, където ръкав този въпрос ...
Зам.-изображението, което повече или по-малко обяснителни .. Къде са стрелките (точката на натиск) .. и после dashed линии .... desplazo е, когато пръст .. Винтоверти или ...
в ръкав .. с парче пластмаса този въпрос с купите .. extrude;)
поздравления.
Мдааа.....който се е качил веднъж на BMW не слиза от него

- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
излезе без никакво усилие. маншона е закрепен към пластмасата със свинска опашка.
обаче, имам друг проблем, искам да си сменя и стария бутон на ръчната понеже е черен с нов хромиран да е в тон с ръчната. някакви идеи него как да освободя? отгоре на желязото има някаква дупка, от долната страна се вижда само пружината
обаче, имам друг проблем, искам да си сменя и стария бутон на ръчната понеже е черен с нов хромиран да е в тон с ръчната. някакви идеи него как да освободя? отгоре на желязото има някаква дупка, от долната страна се вижда само пружината

Archangel написа:BMDrago написа:bruce.mclaren написа:та, някой свалял ли е ръчната?
Вадиш кожения маншон от "барчето" и дърпаш напред пласмасовата ръкохватка заедно с маншона
Със въртеливо движение може би е по-добре, иначе рискува да му замине панела на климата/звука

- valery
- кандидат ентусиаст
-
Сигурно съм лаик в разглобяването, но ако може да уточним: стискаме отстани на маншона и после според мен трябва му помогнем с отверка от задната страна?
При дърпане рязко на ръчната (на място), нещо се прецака бутончето и влезна навътре (това вчера). Сега работи дори и при най-малкото натискане, но все пак доста ме дразни. Смятам да разглобя ръчната, да се опитам да оправя бутончето и да натегна жилата (а това като имам време).
Ако някой се е сблъсквал с този проблем, нека да сподели "как стават нещата".
На снимката съм дал как седи бутона и по добре да не казвам на какво прилича.
Edit: Благодаря предварително

12 мнения
• Страница 1 от 1