Ел. стъкло на Купе проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Ел. стъкло на Купе проблем
кажете какво да направя със дясното стъкло, че не работи нормално т.е. като се затвори вратата то допълнително се вдига още малко нагоре за по добра изолация. Сега в момента то е застанало в крайно положение все едно вратата е затворена. Какво му е ?
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Ако си изключвал акомулатора стъклото ти е "забравило" в каква позиция е, свали го до долу и след това на затворена врата го вдигни до горе и виж дали ще зарабти пак нормално, ако не стане значи имаш проблем.
Коелга ти тая кола не я ли огледа преди да я купиш? Така като гледам горе долу всеки ден нови теми пускаш за проблеми по колата!

Коелга ти тая кола не я ли огледа преди да я купиш? Така като гледам горе долу всеки ден нови теми пускаш за проблеми по колата!
Благодаря за информацията ама имам проблем значи. И какъв е проблема, че пускам нови теми да не би да ги носиш на гърба си и да ти тежът? Не съм я оглеждал детайлно ама двигателя и купето са ми много добре, а такива дребни проблеми сам си ги оправям. Какъв е принципа на работа на двигателчето кажи, аз ще се оправя.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Ееее колега ти пък да не се засегна нещо
Проблема си е лично твой колега
Сигурно за моторчето на стъклото питаш, принципа му е че се управлява от един модул, който явно при теб не работи правилно, единия начин е да видиш дали със препрограмиране няма да може да се оправи, другия е да го смениш, а третия е да я караш така и когато някой свикнал да затваря само вратите на жигули я изтряска да се наложи да сменяш и стъклото.

julien81 написа:И какъв е проблема, че пускам нови теми да не би да ги носиш на гърба си и да ти тежът?
Проблема си е лично твой колега

julien81 написа:Какъв е принципа на работа на двигателчето кажи, аз ще се оправя.
Сигурно за моторчето на стъклото питаш, принципа му е че се управлява от един модул, който явно при теб не работи правилно, единия начин е да видиш дали със препрограмиране няма да може да се оправи, другия е да го смениш, а третия е да я караш така и когато някой свикнал да затваря само вратите на жигули я изтряска да се наложи да сменяш и стъклото.
5 мнения
• Страница 1 от 1