Е46 320д изгасна и не пали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Е46 320д изгасна и не пали
Здравейте.Днес спрях на една бензиностанция и загасих колата.След това не иска да запали.Варти и не пали.Не е прекъсвала или придърпвала. Дойде момче с лаптоп и му излезе като грешка
"ниско налягане в релсата на запалването"..А сега де???
Започнаха се едни"дюзи едни помпи"
Колата е Е46 320Д 2004г.
Ако някой има представа от какво може да е нека пише ще бъда благодарен.
"ниско налягане в релсата на запалването"..А сега де???
Започнаха се едни"дюзи едни помпи"
Колата е Е46 320Д 2004г.
Ако някой има представа от какво може да е нека пише ще бъда благодарен.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
mbemo написа:Нафта има половин резервоар.Май утре сме в Дару кар.
утре си в Дару ако си готов да ти отрежат главата!! По добре намери тук из форума има доста читави сервизи в които да я погледнат и да ти кажат какво е пък ти ако си ларж

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Същия проблем като мен колега, за съжаление
След ходене първо в Дунев, а после в БОШ сервиза се оказва електроника на нафтовата помпа, утре ще я взимам от БОШ да я караме на един пич да я разглабя и да се ремонтира, гадна работа. Ебал съм ви и дизели и всякакви измислици, повече не 

BMW only!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Аз бях за роторни четки, гася, давам на контакт, след това паля, но няма никои! 150лв. отремонтиране
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Колеги прегледайте темата за помпа Bosch VP44 - там е даден линк към offroad форумите, откъде намерих телефоните на едни хора, днес си взеха колата от тях и върви супер
Взеха ми 480 лева с все пътната помощ Дружба-Люлин.
Иван и Стефан се казват момчетата, много бързо и сръчно действат!

BMW only!
съвет
здравеите колеги вчера оставем си колата на паркинга ходих сваршех си работата качвам се на колата варта ключа да запаля но уви няма никоииии варти този стартер та ша се скаса няма палине а сега де видях се в чудо хората ми се смея голям срам ласкава бима а няма палине ОК обаждам се аз в германия понежи имам братовчеди които работят в тамошната бмв индустрия . Обясних им всичко аз и ми казаха че е помпата в резервоара званя на магазина коллко струва една помпа емиии ем ем 300 лв ок другия ми казва 250 ок званя аз пак в германия и започвам да хленча хаха абе много скапа тази помпа и брачеда вика ти луд ли си ч взимаи от е39 дизела помпата за резервоара тя струва около 100 лв чисто нова без да сме сваляли помпата набутах се в магазина взех си помпа от Е39 110 лв с ддс и хоп да я правим свалихме моята и кво да видем абсолютно съштата умрях от кеф и всичко се оправи та мисалтами е колеги кооито имат подобен проблем да несе нахварлят веднага с 300 лв в чувала а да си вземат от е39 помпа става без проблем и е на супер цена .успех и дано сам бил полезен
amd написа:Колеги прегледайте темата за помпа Bosch VP44 - там е даден линк към offroad форумите, откъде намерих телефоните на едни хора, днес си взеха колата от тях и върви суперВзеха ми 480 лева с все пътната помощ Дружба-Люлин.
колата е комън-рейл, не е с помпа вп44
вижте помпата в резервоара, а също и помпата за високо налягане може да прави проблем,или дат4ика за налягане на горивната рейка
15 мнения
• Страница 1 от 1