лип споилер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Лип
здр колеги
От всички савети от вас и от приятели залепих го с ЧЕРЕН СИЛИКОН и стана ....... но до днес ( има, няма 3 дена стоя ) . Когато го залепих не карах колата за да залепни хубаво .....но от жегите и силното слънце се разлепи ПАК !!!!!
Нз какво да направя че да стои.
От всички савети от вас и от приятели залепих го с ЧЕРЕН СИЛИКОН и стана ....... но до днес ( има, няма 3 дена стоя ) . Когато го залепих не карах колата за да залепни хубаво .....но от жегите и силното слънце се разлепи ПАК !!!!!
Нз какво да направя че да стои.
сигурно повърхностите не са почистени добре
пробвай с лепенката - при мен изглежда много здраво
между другото в инструкцията на БМВ пише да не се лепи под 18 градуса, така че сега е идеално
със останалата част от лепенката съм залепил и една закачалка в кухнята, която дъщеря ми редовно сваляше преди
И този тест за сега е успешен
пробвай с лепенката - при мен изглежда много здраво
между другото в инструкцията на БМВ пише да не се лепи под 18 градуса, така че сега е идеално
със останалата част от лепенката съм залепил и една закачалка в кухнята, която дъщеря ми редовно сваляше преди
И този тест за сега е успешен

Последна промяна © на 20 Май 2009, 17:35, променена общо 1 път
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
моя беше с двойно залепващо-изкара 6-7 месеца и тия дни от жегата се отлепи, отидох при приятели в Бова кар Бургас да ми почистят остатъците от лепилото с машинка която имали за точно такива случай, но предложиха да го залепят с ПУ-полиуретанов мастик, наподобяваш черен силикон, та намазаха тънко с пистолета и дори без да почистят го лепнаха, после с хартиено бояджийско тиксо, оставих колата там цял след обяд и сега ми се вижда доста здраво, така че според мен разликата е положително в Силикон срещу Полиуретан! пък и времето ще покаже!
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Ебаси дилемата стана. Утре си взимам и аз споилерчето от боя барабар с мяпакета и ще видя как ще го лепя. Но със сигорност няма да е само на тази 3-м лепенка която са ми сложили отдоло. А и със сигорност трябва да намеря някои приятел да държи с мен 10-20мин. че споилерчето ле е перфектно извито по капака а трябва да се напасва.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
късмет! и мойто не бе с извивката на капака и трябва сам да го извиваш по него! но според мен не бързай, ако ще слагаш нещо- много тънко между двете залепващи ленти че да не мине материала върху тях и да стане мазало! лошото при тях е че какво каза един колегто тука-нямаш право на грешка! а при мазаните адхезиви можеш да движиш и да нагаждаш - ако ще се ползва някой от тях - Полиуретан да е, най-малкото и липа е от такъв материал, поне моя де!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2