ПРОБЛЕМ С ТАМПОНИ ЗАДЕН МОСТ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

ПРОБЛЕМ С ТАМПОНИ ЗАДЕН МОСТ

Мнение от svetec1111 » 16 Май 2009, 16:53

Здравеите колеги , отново едно въпросче относно големите тампони и малките тампони на задния мост , някои сменял ли ги е и на какви цени че в дару кар смяната им е 500 лв егати маитапа , при изкачване на бордиур и рязък завои си скърца яко като удар на метал в метал, не е от купето то е здраво чува се и от двете страни , БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО , ако може някои да ме насочи към нормално сервизче , че всеки обяснява как трябвало да се сваля задния мост и тн . няма ли някви скоби или нещо такова.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N55

Мнение от bscsystem » 16 Май 2009, 17:09

Купи си тампони от VMax, не ми правя рееклами просто Power Flexa ще ти свърши доста добра работа, а цената им за цялата кола (14тамп.) явно е колкото тази която са ти дали от дару кар.

Смяната почти навсякъде ще ти я направят парите за работа са малко по-скъпи на места, но не толкова, че да неможе да си го позволиш и да се налага да обикаляш. Иначе за дифа и на мене ми казаха, че имало някакви скоби и т.н. Но много майстори ми казват, че ще се оправят.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 16 Май 2009, 23:35

Колега скърцането метал в метал е от това че ти е скъсан тампона от купето при мен беше същото като го завариха всичко заспа :D отивай там където ти казах :D

Потребител
Аватар

Мнение от svetec1111 » 19 Май 2009, 13:28

Колеги , аз оправих купето вече , но проблема не е от там , нито е от големите тампони на моста , които напрактика се оказват вечни , това си беше поредният опит за измама , казаха ми че звукът идва от тампоните на моста и че ремонта им е около 500 лв , на друго място ми обясниха че ще ми вземат 350 само за труда и с тамоните към 400 , а реално проблема се оказа в скобите на тамоните на балансиращата щанга които струват никви пари и за труда 20 лв , препилих скобите купих 2 тампона гресирахме ги хубаво и звука изчезна , незнам какво да кажа честно , просто явно напоследък тия сервизи са полудели , наи интересно е че ебават и редовните си клиенти НЕ Е ИСТИНА МОМЧЕТА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 19 Май 2009, 14:44

е така са навсякъде всеки гледа да изкара пари все едно влизаш за последно при него и те дере яко на мен ми казаха, че трябвало да ми сменят тампони на моста, а се оказа тампон на амортесьора но с яко обикаляне по майстор накрая откачиш амортесьора карах не тропа и смениха сам тампона който струва 20лв никаква философия за 15минути и това е. За жалост човек не може да разбира от всичко но така ни принуждават защото не си вършат съвестно работата и гледат да те изработят.
Е тука е ползата от тези форуми :D

Назад към E46