помощ -ниски обороти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
помощ -ниски обороти
колата е бензин 2.0 ,компакт 2002г. оборотите ми са около 600 ,всеки ми казва че са ниски от какво може да е това
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: помощ -ниски обороти
radenko написа:колата е бензин 2.0 ,компакт 2002г. оборотите ми са около 600 ,всеки ми казва че са ниски от какво може да е това
Ако съдиш само по стрелката, по-добре я вържи на диагностика в и виж докато работи точно какви обороти държи на празен ход... ако верно са ниски - първо виж моторчето за празен ход...

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Братле ако наистина съдиш само по стрелката да знаеш че при мен някои път стрелката седи на загасена кола 400 оборота а като запаля е стигала и до 1500 на место като съм отвън
Но това по-оборотомер а иначе си работи като часовник. Тези оборотомери или трупат грешки или нещо се збъгясват. А иначе може да видиш на колко оборота ти работи и от борд компа.

Но това по-оборотомер а иначе си работи като часовник. Тези оборотомери или трупат грешки или нещо се збъгясват. А иначе може да видиш на колко оборота ти работи и от борд компа.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
6 мнения
• Страница 1 от 1