Къде се оправят леките вдлъбнатини?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- peter_dilov
- Потребител
-
Къде се оправят леките вдлъбнатини?
Имам следния проблем имам леко вдлъбнато на едната врата а от вчера и на тавана боята не е наранена бях чувал че имало такава машина която направо ги изправяла тези неща ако някой знае повече ще бъда много благодарен. Телефон- цени 

- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Къде се оправят леките вдлъбнатини?
peter_dilov написа:Имам следния проблем имам леко вдлъбнато на едната врата а от вчера и на тавана боята не е наранена бях чувал че имало такава машина която направо ги изправяла тези неща ако някой знае повече ще бъда много благодарен. Телефон- цени
Ако си от София - виж тази тема - препоръчвам ти ги и аз...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=143579
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Колега, гледах един начин за оправяне на такива хлътнатини, най-добре става ако боята не е наранена. Изисква се само да си купиш един спрей със сгъстен въздух - продава се в повечето компютърни магазини. Струва 10-15 лева мисля.
Сега за самата операция: загряваш хубаво мястото със сешоар, после взимаш спрея и го напръскаш отгоре, но спрея трябва да е обърнат с дюзата надолу (вътре има втечнен въздух под налягане и температурата му е много ниска - мисля -40 или повече). От температурната разлика метала се изпъва като бебешко дупе. ОБАЧЕ има и риск да си напукаш боята или лака. Също така не се препоръчва да го правиш в близост до китвано място че става красиво..
Ако смяташ, че си струва, можеш да пробваш. Не ангажирам никой и не нося последствия ако нещо се прецака. Успех!
Сега за самата операция: загряваш хубаво мястото със сешоар, после взимаш спрея и го напръскаш отгоре, но спрея трябва да е обърнат с дюзата надолу (вътре има втечнен въздух под налягане и температурата му е много ниска - мисля -40 или повече). От температурната разлика метала се изпъва като бебешко дупе. ОБАЧЕ има и риск да си напукаш боята или лака. Също така не се препоръчва да го правиш в близост до китвано място че става красиво..

- peter_dilov
- Потребител
-
ТЕЯ ВЗИМАЛИ МНОГО ДЕБЕЛО ПО 100ЛВ НА ВДЛЪБНАТИНА АЗ ВСЕ ПАК щЕ ОТИДА ДА ПРОВЕРА НО НА ЕДИН КОЛЕГА ТОЛКО СА МУ ИСКАЛИ
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
peter_dilov написа:ТЕЯ ВЗИМАЛИ МНОГО ДЕБЕЛО ПО 100ЛВ НА ВДЛЪБНАТИНА АЗ ВСЕ ПАК щЕ ОТИДА ДА ПРОВЕРА НО НА ЕДИН КОЛЕГА ТОЛКО СА МУ ИСКАЛИ
Колега, казват ти цена като го видят детайла, според това колко е наранен, колко вдлъбнатини има (ако е след градушка), дали е за боя и т.н., най-добре отиди и провери сам...

5 мнения
• Страница 1 от 1