Тониране на стъкла и нова кола
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
kali_2000 написа:Скъпи моератори ,може да заключите темата !
Похвалих ви се и си Намерих местенце за тониране![]()
Имам още въпроси относно колата ,ама на някоя срещичка ще ги изяснимБлагодаря на всички отзовали се
Е кажи бе мо'йто момиче и на другите дето следяха с интерес темата,къде бе джанъм и ние да се тонираме и колко ще струва?
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
BMW-E39 написа:колежке тая е46-та почти без екстри![]()
а тези дето говорат за кончето, да ви светна че го запалиха до основи преди 1-2 месеца![]()
ако колежката не си е намерила къде да си тонира стъклата, има едно място където са добри, и не те карат да си оставяш колата, а си при тях
Горя една сграда отзад - между кончето и сервиза и автомивката...

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
При кончето ми искат 80лв само за задния панорамен джам с фолио с гаранция 3 години .... ама много пара това бе, нема ли некъде по-евтинко?
Някой тонирал ли си е стъклата сам? Аз и още 3ма приятели си експериментирахме с едно фолио и олепихме задните странични стъкла на моята кола... и смея да твърдя, че за аматьори се получи доста добре
Ама нещо на задния прозорец не можахме да му хванем цаката ... формата му е една такава крива 

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Wolfen написа:При кончето ми искат 80лв само за задния панорамен джам с фолио с гаранция 3 години .... ама много пара това бе, нема ли некъде по-евтинко?Някой тонирал ли си е стъклата сам? Аз и още 3ма приятели си експериментирахме с едно фолио и олепихме задните странични стъкла на моята кола... и смея да твърдя, че за аматьори се получи доста добре
Ама нещо на задния прозорец не можахме да му хванем цаката ... формата му е една такава крива
И аз като теб, за аматьор се стравям добре, лепил съм на приятели и са оставали доволно, та за задния прозорец най-добре става ако разрежеш фолиото хоризонталлно на две части, така доста по-лесно ще му изкараш въздуха, а на мястот където се срещат двете полувини, слагаш ги едната върху другата да се застъпят малко и след това ги прерязаш на мястото където е двойно, махаш излишните парчета и си готов. По-добър вариант е ако можеш мястото на което се съединяват да гледаш да ти се падне около някой от реотаните, така въобще няма да си личи (не че в другия сличай си личи но все пак ). Не го обясних много добре май, но щом си пробвал да лиепиш предполагам станало ти е ясно за какво ти говоря.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3