Мога ли да изключа жълтата лампа за маслото с ИНПА или ДИС

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 19 Апр 2009, 15:01

VRPerformance написа:май и още две врати ти липсват :mhihi:

П.с вчера те видях към 12ч прегърнал една девойка :weed:

Това на обед или вечерта :) 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 20 Апр 2009, 1:53

Абе то по обед няма как да е било, след като станах към 3 след обед, ама.... :uups: :mhihi: Вече 15мин мисля кво съм правил в събота към 12 :roll: Ама като се замисля (вече 30мин) май не съм излизал от нас в събота, тей че си видял някое друго "такси" :mhihi:
П.С. Абе то и неска (демек вчера вече) те видях с розова блузка, ама... :mhihi: :winky: Ей не майна тез цайси :D Шматка :winky: Я да видим дали си бил сега ти :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 20 Апр 2009, 19:08

аз съм бил :uups: виновен съм :uups: а иначе може да съм се объркал за събота :roll:

П.с тя тениската е тип ''Пичеловка'' а с цаките ги стрелям яко :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 25 Апр 2009, 2:46

Смених датчика и пак свети жълтата лампа, сега вече не ми е ясно кво става.... имате ли някакви идеи???? окабеляването да провера мисла, ама къде ли отива тоя кабел, който идва от датчика.... :help: и да е включен и да е изкючен датчика все по един начин си светва и угасва... :?: :?: :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 25 Апр 2009, 10:15

Не трябва ли да се изчисти грешка нещо...?Колко ти излезе датчика, нали щеше да се обаждаш?
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 25 Апр 2009, 19:04

titto написа:Не трябва ли да се изчисти грешка нещо...?Колко ти излезе датчика, нали щеше да се обаждаш?

Датчика го купих от един колега от форума втора ръка от "УЖ" работеща кола. След разгожори днес се оказа, че може просто и този да е прецакан... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Евтиното винаги излиза скъпо!!! Колкото до грешката.... не може да бъде изчистена. Пише: Error present. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Като тръгне човека за Турция ще се обадя, обещал съм ти!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 25 Апр 2009, 21:41

slitter написа:
titto написа:Не трябва ли да се изчисти грешка нещо...?Колко ти излезе датчика, нали щеше да се обаждаш?

Датчика го купих от един колега от форума втора ръка от "УЖ" работеща кола. След разгожори днес се оказа, че може просто и този да е прецакан... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Евтиното винаги излиза скъпо!!! Колкото до грешката.... не може да бъде изчистена. Пише: Error present. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Като тръгне човека за Турция ще се обадя, обещал съм ти!!!
:winky:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Предишна

Назад към E46