Въпрос за напреднали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
tankishev написа:amd написа:А дали като колата работи на място, излезе от колата и затвори вратата тя ще се заключи? Защото това е коварно. Иначе не смятам, че централното ще има проблем от честото заключване.
Заключването сработва при скорост над Хкм/ч която по дефоулт май е 5км/ч
Съгласен

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Нищо няма да му стане на централното, карал съм едно 5-6 годишно ренде, така му се заключваха вратите при вдигане на 10 км/час май беше и си бачкаше ОК, а няма логика на ренде да не се преебе за 6 години, а на бмв да се преебе централното 

F**k them all!
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
И аз така мисля но незнам как да си го наглася сам 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
С Карсофт става. Може да си изберете дали да заключва при тръгване. Също така може да се направи при отключване с едно натискане на дистанционното да се отключи само шофьорската врата, при второ натискане - всичко останало. Това е всичко което може да базика Карсофта. За съжаление за автоматични фарове не става.
С оригинален софтуер може да се настройва още точно колко да се накланя дясното огледало при заден ход (за всеки ключ), настройка на сензора за дъжд за всеки ключ, може при отключване на колата да дърпа седалката назад и волана нагоре да седнеш по-лесно, сила на звука на парктроника и т.н.
Аз имам различни настройки на двата ключа, но колата си я ка рам само аз.
С оригинален софтуер може да се настройва още точно колко да се накланя дясното огледало при заден ход (за всеки ключ), настройка на сензора за дъжд за всеки ключ, може при отключване на колата да дърпа седалката назад и волана нагоре да седнеш по-лесно, сила на звука на парктроника и т.н.
Аз имам различни настройки на двата ключа, но колата си я ка рам само аз.

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
To има много неща за базикане, но си зависи от колата какви модули си има в нея. Но ти тряббва да имаш като мен ДИС, ССС, ИНПА Карссофт....
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2