Изчистване на грешки от компютъра
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Изчистване на грешки от компютъра
Колеги има ли някакъв начин за зачистване на грешки на OBC II (освен като се отиде на диагностика
).
На стария тип с буксата отпред при акумулатора пише да се задържат 7мо и 19то краче, но аз съм и с тази и с буксата в краката. Диагностика са ми правили и през двете букси, но чрез старата не мога да си зачистя грешките а през борд-компютъра пак не ще.
Има ли някой който може да ми ги зачисти и също така ако може да ме упътитете от къде да си купя или как да си направя кабел за връзка с ноутбука.
Благодаря предварително!

На стария тип с буксата отпред при акумулатора пише да се задържат 7мо и 19то краче, но аз съм и с тази и с буксата в краката. Диагностика са ми правили и през двете букси, но чрез старата не мога да си зачистя грешките а през борд-компютъра пак не ще.
Има ли някой който може да ми ги зачисти и също така ако може да ме упътитете от къде да си купя или как да си направя кабел за връзка с ноутбука.
Благодаря предварително!
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=131937
Настани се удобно и започни да четеш тази тема
В нея е описано какъв кабел, от къде, как да се направи, какъв софтуер е нужен, как се инсталира и как се ползва
ПС: Можеш да дойдеш и на сбирката в неделя, на която най-вероятно нагледно ще можеш да видиш как работи това нещо
Настани се удобно и започни да четеш тази тема

ПС: Можеш да дойдеш и на сбирката в неделя, на която най-вероятно нагледно ще можеш да видиш как работи това нещо

2 мнения
• Страница 1 от 1