Бавареца не иска да пали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- grudev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 M-Sport
- Детайли за колата: 320D sapphire black
Бавареца не иска да пали
Много гаден проблем колеги. Колата пали когато си иска. Не е от акумулатора, защото дава на контакт, но когато завъртиш, за да запалиш НИЩО. Нито върти нито нищо. От какво може да е. Имам съмнение за някаква букса или кабел, нещо дребно преди стартера. Иначе вчера си запали от раз. ?!?!?
Drift machine ....
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
закарай я на диагностика да и направят. погледни някой кабел да не се е разхлабил нещо от дупките като друса на мет така един кабел беше се извадил и се чудя защо както си карам ми изгасна и не можах да запаля
успех 

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Re: Бавареца не иска да пали
grudev написа:Много гаден проблем колеги. Колата пали когато си иска. Не е от акумулатора, защото дава на контакт, но когато завъртиш, за да запалиш НИЩО. Нито върти нито нищо. От какво може да е. Имам съмнение за някаква букса или кабел, нещо дребно преди стартера. Иначе вчера си запали от раз. ?!?!?
Или стартер,или ЕВС мисля че беше дето ти разпознава ключа
Ако завъртиш да запалиш и започнат да ти премигват уредите, или да "намалява" силата им на светене, сякаш колата се мъчи да запали, е стартера 100% ...
Обаче ако няма никакви такива признаци, и щом е запалила от раз вчетра, значи някоя жица ти е замасила някъде или е прекъсната. Вчера беше валяло и можеби от влагата да ти е направила контакт.
Но все пак иди на доктор, защото тука може само да предполагаме.
Обаче ако няма никакви такива признаци, и щом е запалила от раз вчетра, значи някоя жица ти е замасила някъде или е прекъсната. Вчера беше валяло и можеби от влагата да ти е направила контакт.

Последна промяна carcass на 21 Апр 2009, 14:17, променена общо 1 път
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
- grudev
- младши ентусиаст
-
Re: Бавареца не иска да пали
тони6600 написа:grudev написа:Много гаден проблем колеги. Колата пали когато си иска. Не е от акумулатора, защото дава на контакт, но когато завъртиш, за да запалиш НИЩО. Нито върти нито нищо. От какво може да е. Имам съмнение за някаква букса или кабел, нещо дребно преди стартера. Иначе вчера си запали от раз. ?!?!?
Или стартер,или ЕВС мисля че беше дето ти разпознава ключа
МИсля, че не е от ключа, защото като я бутнем и пали
Drift machine ....
- grudev
- младши ентусиаст
-
carcass написа:Ако завъртиш да запалиш и започнат да ти премигват уредите, или да "намалява" силата им на светене, сякаш колата се мъчи да запали, е стартера 100% ...
И аз си месля абсолютно същото. Утре колата отива при мой човек в Пловдив
Drift machine ....
- grudev
- младши ентусиаст
-
plamen_hh написа:На мне четките на стартера като ми бяха заминали беше така давам да паля нито крушки премигват нито нищо пък не върти нито се чува
И това е възможно.
Drift machine ....
- arxiangel
- Потребител
-
- Кара: f25
колега този проблем го имах и се оказа супер простотия почистиха ми клемите на акумолатора и сичко се управи <иначе точно както казваш беше> поне при мене беше така но иначе колегите са прави може и да е нещо по сериозно най-добре в сервиз <дано се разминеш леко>
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: ...
Jizko написа:стартера кво му се чудуш
Ами аз имах същият проблем само че при мене се чуваше едно прецъкване и не пали (ламите си светят). Пдавах с кабели ток и си пали

13 мнения
• Страница 1 от 1