проблеми с контактен ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Ти определено искаш да ме умориш от смях, да не си се
? Само да ти вкарам едно уточнение. Аз не претендирам за нищо и не се занимавам професионално с това /съветвам и теб да си намериш друго занимание/. Просто покажи уважение към знаещите /не говоря за себе си/ и спри да стреляш излишни, безмислени съвети. Другата простотия е, че се опитваш да изкарваш пари от съфорумниците ни, с нещо което си получил даром тук.
П.С. Извинявам се на колегата, че му осрахме темата.

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
baga написа:Ти определено искаш да ме умориш от смях, да не си се? Само да ти вкарам едно уточнение. Аз не претендирам за нищо и не се занимавам професионално с това /съветвам и теб да си намериш друго занимание/. Просто покажи уважение към знаещите /не говоря за себе си/ и спри да стреляш излишни, безмислени съвети. Другата простотия е, че се опитваш да изкарваш пари от съфорумниците ни, с нещо което си получил даром тук.
Не ти си профсионалист ама в осирането на теми! "лап-топ" пфффф

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
А трябва да се правят такива подаръци. Всеки ще си даде за почерпушка ... тва е отделен въпрос ... Но аз подкрепям идеята ... който има да дава ... и мн ме радва темата ПОДАРЯВАМ а не ПРОДАВАМ. Има си магазини за рподаване и сервизи да си оставяме парите нали целта е да ги поизбегнем с тия форуми и да си помагаме.
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
стига с тия аграрарни изпълнения. тука не е пазар, а ТЕХНИЧЕСКИ подфорум. Ако някой няма какво да каже да си замълчи, а не да ръси бисери и селянии.
понеже първото ми БМВ беше Е46 няма да спра да пиша в тоя подфорум и да вземам дейно участие по простат причина, че тука има повече разбиращи от коли хора от колкото в долния подфорум. Със здраве и дано следващия път като пресичам улицата някой глупак с Е36 не ме блъсне както се опита тая вечер.
понеже първото ми БМВ беше Е46 няма да спра да пиша в тоя подфорум и да вземам дейно участие по простат причина, че тука има повече разбиращи от коли хора от колкото в долния подфорум. Със здраве и дано следващия път като пресичам улицата някой глупак с Е36 не ме блъсне както се опита тая вечер.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е60 М5
- Детайли за колата: 323-две порти
подобен проблем
проблема при мен е подобен и моля за мнение,:).,имах от няколко месеца малък проблем като вкараш ключа да палиш се въртеше свободно , но после се оправяше.....до вчера когато вкарах ключа даде на контакт , но не можах да завъртя да запаля,(ни напред ни назад). в момента ключа не се върти на никъде. Разкатанчил съм акумулатора и колата си седи така, дайте ми някакъв ориентир какво може да е вероятно ...въпросният клеморед ли?, не искам да ходя на сляпо ,че като видят че не знаеш бръснат x2:). мерси предварително
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2