ДО 150 И ЗАБИВА

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 20 Апр 2009, 10:07

Dimitroff написа:titto имат разбира се :D

Ставаше въпрос за дебитомера обаче - не съм чул някой да се оплаква с дизел, че прекъсва в ниските от дебитомер - по-скоро във "високите" и на максимална скорост (не може повече от 170-180) това имах в предид :mhihi:

milennyc - явно си прав.
Не съм казал, че не става - питах как. :D

Не явно а направо съм прав :) макар че сега сам седнал 8) А нали за това е форума да се споделя и да се помага. Защото има хора който влизат само за да се дразнят с хората и да казват кой колко не разбирал :roll: Аз не виждам нищо лошо да не знаеш и да питаш, а ако не можеш да си го направиш да ти го направи някой който може и да ти вземе пари за тази работа?!

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 20 Апр 2009, 11:25

Дебитомера се хваща на диагностика. Дори и да не е записал грешка се следят "живите данни" на място и в движение и се сравняват с данните от таблицата с актуални стойности.

Аватар

Re: .

Мнение от milennyc » 20 Апр 2009, 12:26

BaHka написа:Дебитомера се хваща на диагностика. Дори и да не е записал грешка се следят "живите данни" на място и в движение и се сравняват с данните от таблицата с актуални стойности.

Колега това по горе да не са умрели данни :). Нали точно това са живи данни

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 20 Апр 2009, 18:54

milennyc написа:
Dimitroff написа:
VRPerformance написа:много бързате да сменяте,първо на диагностика да мине човека и тогава да се мисли,може от много неща да прави така :)

Колега имам въпрос.
Как хващаш дебитомер на диагностика?

Верно е че се хваща, поне на преди фейса. Ето погледни ...

Изображение
и на тях може :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 2.0d 99'

Мнение от IvaN66 » 21 Апр 2009, 10:07

Тази стойност 41.30 kg/h на празен ход ли е?Колко трябва да е в нормите.За проверка на дебитомера не трябва ли да си в движение и тогава да се преценят стойностите,когато двигателя е под товар.Същото важи и за надува на турбото.Да се види графиката за пикове и спадове при ускорение за да се прецени правилната му работа.

Аватар

Мнение от milennyc » 21 Апр 2009, 10:21

IvaN66 написа:Тази стойност 41.30 kg/h на празен ход ли е?Колко трябва да е в нормите.За проверка на дебитомера не трябва ли да си в движение и тогава да се преценят стойностите,когато двигателя е под товар.Същото важи и за надува на турбото.Да се види графиката за пикове и спадове при ускорение за да се прецени правилната му работа.

Колега много си прав, точно така се прави. Тези данни не са в движение. Аз принципно показвах че може да се види грешка за Дебитомер, а не че тук е не работещ Дебитомер

Предишна

Назад към E46