ДО 150 И ЗАБИВА
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Dimitroff написа:titto имат разбира се![]()
Ставаше въпрос за дебитомера обаче - не съм чул някой да се оплаква с дизел, че прекъсва в ниските от дебитомер - по-скоро във "високите" и на максимална скорост (не може повече от 170-180) това имах в предид![]()
milennyc - явно си прав.
Не съм казал, че не става - питах как.
Не явно а направо съм прав

.
Дебитомера се хваща на диагностика. Дори и да не е записал грешка се следят "живите данни" на място и в движение и се сравняват с данните от таблицата с актуални стойности.
- milennyc
-
-
Re: .
BaHka написа:Дебитомера се хваща на диагностика. Дори и да не е записал грешка се следят "живите данни" на място и в движение и се сравняват с данните от таблицата с актуални стойности.
Колега това по горе да не са умрели данни

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
Тази стойност 41.30 kg/h на празен ход ли е?Колко трябва да е в нормите.За проверка на дебитомера не трябва ли да си в движение и тогава да се преценят стойностите,когато двигателя е под товар.Същото важи и за надува на турбото.Да се види графиката за пикове и спадове при ускорение за да се прецени правилната му работа.
- milennyc
-
-
IvaN66 написа:Тази стойност 41.30 kg/h на празен ход ли е?Колко трябва да е в нормите.За проверка на дебитомера не трябва ли да си в движение и тогава да се преценят стойностите,когато двигателя е под товар.Същото важи и за надува на турбото.Да се види графиката за пикове и спадове при ускорение за да се прецени правилната му работа.
Колега много си прав, точно така се прави. Тези данни не са в движение. Аз принципно показвах че може да се види грешка за Дебитомер, а не че тук е не работещ Дебитомер
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2