Управления на климатроник?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Управления на климатроник?

Мнение от cupra » 17 Апр 2009, 21:32

Здравейте колеги имам един проблем.Всеки път като дам на контакт и климатроника се пуска.Много ме дразни това.Искам като е загасен да е загасен днес като запаля 10-15пъти и полудявам.Може ли да се програмира или настрой да го пускам когато аз искам?
Благодаря предварително!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Управления на климатроник?

Мнение от Biankonero » 17 Апр 2009, 21:39

cupra написа:Здравейте колеги имам един проблем.Всеки път като дам на контакт и климатроника се пуска.Много ме дразни това.Искам като е загасен да е загасен днес като запаля 10-15пъти и полудявам.Може ли да се програмира или настрой да го пускам когато аз искам?
Благодаря предварително!

Колега, не се дразни на една от "екстрите" в Е46... ;) Няма как да не се включи парното като палиш, но не се включва климатроника, ако не е било натиснато копчето (снежинката) преди да угасиш колата... ;) т.е. климатика ти си го пускаш и спираш когато искаш, а парното няма как да не се включи при палене на колата... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 17 Апр 2009, 22:20

На теория на твойта кола не може, може да се изключва при фейслифтовите които са с новия блок за управление на климатоника. Вече мисля че бяхме обсъждали този въпрос! В e46fanatics.com имаше една тема в която беше описано че ако се смени блока за управлението на климатроника с новия ще може да се изключва.

П.П. Само да вметна че мойта е със стария блок за управление, но при мен мога да го изключва :shock: , още никой не може да ми даде обяснение как така става.

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 18 Апр 2009, 8:09

kiko™ написа:На теория на твойта кола не може, може да се изключва при фейслифтовите които са с новия блок за управление на климатоника. Вече мисля че бяхме обсъждали този въпрос! В e46fanatics.com имаше една тема в която беше описано че ако се смени блока за управлението на климатроника с новия ще може да се изключва.

П.П. Само да вметна че мойта е със стария блок за управление, но при мен мога да го изключва :shock: , още никой не може да ми даде обяснение как така става.

Да ти кажа аз един ден се рових в ДИС и има опция за спиране, т.е има го модула. Давам му да не се активира при "игнишън" Но пак се пуска. Там има още 3 опции за спиране трябва да се опитам на ново, може и да има решение.

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 18 Апр 2009, 13:10

Извади му кабелите отзад и няма да се пуска щом толкова те дразни :twisted:

Назад към E46