Управления на климатроник?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Управления на климатроник?
Здравейте колеги имам един проблем.Всеки път като дам на контакт и климатроника се пуска.Много ме дразни това.Искам като е загасен да е загасен днес като запаля 10-15пъти и полудявам.Може ли да се програмира или настрой да го пускам когато аз искам?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Управления на климатроник?
cupra написа:Здравейте колеги имам един проблем.Всеки път като дам на контакт и климатроника се пуска.Много ме дразни това.Искам като е загасен да е загасен днес като запаля 10-15пъти и полудявам.Може ли да се програмира или настрой да го пускам когато аз искам?
Благодаря предварително!
Колега, не се дразни на една от "екстрите" в Е46...

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
На теория на твойта кола не може, може да се изключва при фейслифтовите които са с новия блок за управление на климатоника. Вече мисля че бяхме обсъждали този въпрос! В e46fanatics.com имаше една тема в която беше описано че ако се смени блока за управлението на климатроника с новия ще може да се изключва.
П.П. Само да вметна че мойта е със стария блок за управление, но при мен мога да го изключва
, още никой не може да ми даде обяснение как така става.
П.П. Само да вметна че мойта е със стария блок за управление, но при мен мога да го изключва

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
kiko™ написа:На теория на твойта кола не може, може да се изключва при фейслифтовите които са с новия блок за управление на климатоника. Вече мисля че бяхме обсъждали този въпрос! В e46fanatics.com имаше една тема в която беше описано че ако се смени блока за управлението на климатроника с новия ще може да се изключва.
П.П. Само да вметна че мойта е със стария блок за управление, но при мен мога да го изключва, още никой не може да ми даде обяснение как така става.
Да ти кажа аз един ден се рових в ДИС и има опция за спиране, т.е има го модула. Давам му да не се активира при "игнишън" Но пак се пуска. Там има още 3 опции за спиране трябва да се опитам на ново, може и да има решение.
5 мнения
• Страница 1 от 1