Въпрос за настройка на часовника на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
Въпрос за настройка на часовника на Е46
Възможно ли е да се показва на дисплея на касетофона часа от часовника и ако ДА как се прави ?
Видях на една Е46-ца ама с ЦД да се показва така часа, но на моя дисплеи на касетофона не мога да го направя
Видях на една Е46-ца ама с ЦД да се показва така часа, но на моя дисплеи на касетофона не мога да го направя

зависи , някои могат а други не !!!!!
работата се прави от едно коп4е на което има нарисуван часовник (под голямото коп4е за регулиране на звука е ).Ако там някаде вижда6 коп4е с - и 4асовни4е 41ка6 го и ти излиза на дисплея на радиото автомати4но без никаква др настроика,ако ли не зна4и -НЯМА6 екстрата
Е то не е голям келипир ако пита6 мене ама ти си знае6 за ко ти е ,аз го имам ама предпо4итам си гледам имената на радиата отколкото само 4аса .
работата се прави от едно коп4е на което има нарисуван часовник (под голямото коп4е за регулиране на звука е ).Ако там някаде вижда6 коп4е с - и 4асовни4е 41ка6 го и ти излиза на дисплея на радиото автомати4но без никаква др настроика,ако ли не зна4и -НЯМА6 екстрата

- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
ми нямам такова копче
по удобно щеше да ми е ! Сега трябва да въртя на борд компа за да видя часа ама майната му !
Благодаря все пак колега !!!

по удобно щеше да ми е ! Сега трябва да въртя на борд компа за да видя часа ама майната му !
Благодаря все пак колега !!!

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Все пак трябва да си помислиш и за варианта, че самото ЦД си има собствен часовник... Питай собственика дали му е такова ЦД-то.
4 мнения
• Страница 1 от 1