Въпрос за задната кора?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Въпрос за задната кора?
някой да знае как да се свалят задните подглавници и самата кора?седан,1999г.
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
с подглавниците съм на ясно за купе,на седан не вярвам да има разлика кой знае каква! миналата година ги свалях заради претапециране на салона и бях пуснал тема! така или иначе до решението самичак стигнах-не е сложно-напротив!
Подглавниците ги даржат едни скоби ,подобни на голям кламер
,не мога да се сета откъм багажника ли се бъркаше или се сваляше облегалката на задната седалка и лайсната която държи задната кора.Тя пък е с едни пласмасови нитчета на които избиваш клинчето посредата,то изпада на кофти место и си трошиш пръстите да го извадиш.И те така!

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Вадят се с дърпане. Поне в TIS така пишеше 

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
пише ама не е вярно, поне при мен -на купе не бе така! дърпах-чах си издърпах зъбите!
едното краче е стационарно с щифт, другото се избива с център от долу през курата където има точно там дупка и влиза навътре в подглавницата, после завърташ на 90 градуса и се вади и самата подглавница. така че едното краче винаги седи на кората с щифта, другото в подглавницата но може да го изкараш и от там!
иначе колегата е прав че DIY навсякъде пише да се дърпа, но според мен и моя кратък опит не е така! ако някой не е разбрал да пита!
едното краче е стационарно с щифт, другото се избива с център от долу през курата където има точно там дупка и влиза навътре в подглавницата, после завърташ на 90 градуса и се вади и самата подглавница. така че едното краче винаги седи на кората с щифта, другото в подглавницата но може да го изкараш и от там!
иначе колегата е прав че DIY навсякъде пише да се дърпа, но според мен и моя кратък опит не е така! ако някой не е разбрал да пита!
5 мнения
• Страница 1 от 1