странно скърцане
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
странно скърцане
Здравейте колеги, вчера колата мни започна да скърца отпред, чува се отдясно и не е постоянно , а само когато минавам по неравностти и когата когата въртя волана пак се чува .
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин

ивайло81 написа::mhihi: интересното е че днеска беше 21 градуса,и слушам мойта и тя се разкърца отпред ,първоначално помислих че е нещо дребно,но доста взе да скърца като завивам и минавам през дупки.мисля че е тампони на амортисьора но утре като отида в сервиза ще се разбере...
Ами може би е това, много ще да се радвам и при мен да е така , защото ще да стене много , че сутринта ми откраднаха дясното огледало и да бъда честене не ми е до ремонти сега но ще да трябва да го правя.
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Проверете под колата има една доста голяма ламарина,която покрива рейката,скоростите и т.н.Тя като се разхлаби почва да скърца все едно ше се разпада колата и всява много смут.Другия вариянт е сух шарнир-спринцовка със масло в него и вече не скърца(случвало се е и на нови шарнири да се разскърцат)
от свинята лебед не става...
Майтап да няма - ама и аз съм в клуба на скърцащите предници от вчера. Стана ми много старнно - защото до преди един ден нямаше нищо - а сега започна. И другото което забелязах е че това се появява малко като покарам колата. Като я запаля - първоначално си е ок, а после се появява и не мога да разбера откъде е.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
на мен ми се струва че си е направо от тампоните на амортисьора,защото като натисна колата отгоре с ръка и направо се чува от там...ама дали ще са за смяна...направо след толкова мнения за един ден се чудя дали да ходя на сервиз...
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
90% е от тампона на амортесьора, ако е биалета чука леко, не скърца...
А и една пролетна проверка на цялото окачване на никой не е навредила... освен на джоба... 

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
незнам ама при мен се оказа едно голямо нищо?!сутринта ставам и както си мислех че може да е свързано нещо с жегата вчера така и се оказа,паля колата и нищо,никакъв шум.отидох в сервиза и ми капна малко масло на предните амортисьори за всеки случай и това е.....
13 мнения
• Страница 1 от 1