е46 1,9i ''99 относно иэбило водно съединение
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
е46 1,9i ''99 относно иэбило водно съединение
както си карах и иэведнъш забеляэах че откъм капака излиэа пара. спрях гледам температурата на средата эагасих отварям капака и гледам водното съединение от двигателя към горният край на радиатора избило точно под металната скоба където влиэа в радиатора след смяната с ново, [съединението върви с пласмасовите накраиници и металните скоби] около 50 лв вдару кар. разглеждаики старото, забеляэах че пласмасата под скобата се разпада съштото беше със сединението отсрани на блока, там има един о пръстен и околонего се ронеше по съштият начин, затова взех от сервиза всички пласмаси преэ които минава антифриза и смених при всички се наблюдаваше това напукване ронливост с малко усилие се чупеха за това сменяй всичко ако колата и на 9 -10 години
Последна промяна grisha на 29 Мар 2009, 11:01, променена общо 3 пъти
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
....много е прав колегата компакта ми беше с М43 два от тия щуцери които по мотора са общо 3 смених защото се счупиха просто пластмасата старее а третия смених преди да се счупи , просто се откъртва от основата,лично аз съм планирал смяната за след месец.grisha написа:шасито не го сменяй но атифриэ ще смениш няколко пъти и дано не е на път эаради 60-70лв, толкова стуват пласмасите. имам доста познти с bmw эа няколко месеца смениха някой от нещата за който говоря. а заради това което е отзад на блока мой познат си дойде с пътна помощ от 50-ина км. - струва 10лв.

- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
....това да е форум по правопис случайноyellowsubmarine написа:Това е най-дългото изречение, което бях виждал някога

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
три са един щуцер отпред от блока към радиатора,дугия се пада от дясно на двг-от пасажерската страна и третия е най-е..н между двг и купето под предния прозорец.окло 80лв струваха преди 2г.успех.
8 мнения
• Страница 1 от 1