лъжене на лампа на аербег
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
лъжене на лампа на аербег
колеги волана ми е с кръгал аербег,понежее гръмнал и го залепих че неможах да намеря такъв на разумна цена ,как може да се излъже лампата и останалите да си работят,докато си намеря разбирасе 

Последна промяна gido на 28 Мар 2009, 17:01, променена общо 1 път
Re: лъжене на лампа на аербег
gido написа:колеги волана ми е с кръгал аербег,понежее гръмнал и го залепих че неможах да намеря такъв на разумна цена ,как може да се излъже лампата и останалите да си работят
Защо са ти други ,като при евентуална злополука(която не ти пожелавам) ще си разцепиш главата

- gido
- младши ентусиаст
-
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
е че неможе ли да го ударят странично и ще се отворят страничните само,що за глупости пишете,да няма само челен удър.а доколкото мисля те си работят и другите,просто ти свети лампата заради единият айрбъг.
- gido
- младши ентусиаст
-
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
еми поне в останалите теми за лампа за айрбаг на пасажерската седалка,и колегите казваха че като се блъснеш ще се отвори него айрбаг и останалите,в твоя случай предполагам че отчита че няма айрбаг и ще си отвори останалите,няма логика единият ако не работи другият да не се отвори.да не споменавам че с голфа като ме блъснаха нямах айрбаг а силно ме удариха странично и само една драскотинка имам,така че....
gido написа:точно за това питам,доколкото знам като свети лампата няма дасе отвори никои аербег
До колкото аз знам като ти свети лапмпичката за еърбаг-а просто ако стане ПТП (дао да не става) няма да ти се отвори еърбаг-а заради йкойто ти свети лампата (на волана в твоя случай), но другите си се отварят нормално когато трябва.
имаше някакви теми ... но аз не съм имал за цел да ги помня
виж тук ако ти свърши работа http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29895
виж тук ако ти свърши работа http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29895
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Да ви светна малко ако е гръмнал 1 от Airbezite няма как да работят сменява се Пиропатрона и точно пот барчето пред скоростите има една кутия която оправлява Airbezite тя може да се направи или да си закупите нова, която идва доста скъпа.

9 мнения
• Страница 1 от 1