водно съединение
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Стоян Тотев
-
-
водно съединение
здравеите стабиляги,днес ми се скъса водното съединение карах с висока скорост и ми оля целия двигател.Възмозно ли е тази пара и влага да ми повредят нещо на двигателя или на компа на колата. 2-Налагамисе да патувам а в Ст.Загора немогат да ми предоставят такова съединение поне до следващата сряда,от каде мога да си закупя. 

- AUDI-6EFFFFFFFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 46/320d
- Мечтае да кара: самолет
Караи несе притесняваи сащтото е сеедно да я измиеш с параструика и нещто да стане няма проблем виж каде ти казва колегата за тази гарнитура или да не е задрустил клапана на термустата и водата да върти само прес малкия кръг да е позагряла и затова да е избило успех с патуването и ако слушаш мене щтом губи вода купи си дестилирана вода или антифрис за ис пътя. и пак успех 

- Стоян Тотев
-
-
няма да пътувам с тази кола,тая гадна гума(водното съединение),ще пристигне чак на 21.03 в събота.Сега ще трябва да прося на татко гадната ФРЕНСКА кола
пътят ми няма да е приказка

- Стоян Тотев
-
-
искам да попитам? Могали да измия двигателя с параструйка за да почистя гадния антифриз защото много хора ми казват че двигателите на тези коли не се миели
Някой мил ли си е двигателя и какви са после последиците ако има такива

Измий мотора с пароструйка,но отдолу,така е най-добрият и безопасен вариант.Намери автомивка където има канал и за 5 мин. ще стане.Относно съединението,струва 60 лева в Камор,но ти си извън София,така че намери удобен за тебе вариант как да се снабдиш с него по-бързо.Стоян Тотев написа:искам да попитам? Могали да измия двигателя с параструйка за да почистя гадния антифриз защото много хора ми казват че двигателите на тези коли не се миелиНякой мил ли си е двигателя и какви са после последиците ако има такива
None
7 мнения
• Страница 1 от 1