Видове волани за Е46 - значение?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Видове волани за Е46 - значение?
Здравейте, доста се рових, но не можах да намеря подобна тема в търсачката.
Все още се мотам в избора си на бъдещото Е46, но кризата ме притисна и..
Въпросът ми е - гледам всякакви обяви, всякакви волани и се зачудих - кои са "заводските" волани. Т.е. с кой тип излизат обичайно колите, има ли някаква разлика между видовете (освен визуална) и подобни.
Че ако излизат с определен тип волани, а са сменяни в последствие може да се гадае защо = катастрофа или личен вкус...
Интересува ме конкретно Е46 316-318i, но може и за останалите да коментирате
Все още се мотам в избора си на бъдещото Е46, но кризата ме притисна и..
Въпросът ми е - гледам всякакви обяви, всякакви волани и се зачудих - кои са "заводските" волани. Т.е. с кой тип излизат обичайно колите, има ли някаква разлика между видовете (освен визуална) и подобни.
Че ако излизат с определен тип волани, а са сменяни в последствие може да се гадае защо = катастрофа или личен вкус...
Интересува ме конкретно Е46 316-318i, но може и за останалите да коментирате

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
така и така е отворена темата да се възползвам
Някой има ли представа дали воланите за седан и купе се различават - имам седан и искам да си сложа разцепен трилъчев с лайсната като на купетата но дали ще защото по каталог не го дават за седан?
Някой има ли представа дали воланите за седан и купе се различават - имам седан и искам да си сложа разцепен трилъчев с лайсната като на купетата но дали ще защото по каталог не го дават за седан?
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
gido написа:става, и го има оригинално и за седан този разцепения.седан купе всички стават
мерси добре е да се знае преди да купя и треперя

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Без малко да си помисля, че стандартния е 4-лъчевия и досега подбирах само такива... мисля, че си намерих моята Е46 - само дано някой не ме изпревари ....
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lpgkyoxbuz3f
не е мултиволан, но нали пък после може да се сложи...
и без това мисля да сменям касетофона с някой с УСБ вход.. - мултиволана само с оригиналния ли действа и какви други функции има освен за музиката?... то това сигурно го пише някъде по темите - сега ще се разровя
Мерси много
и без това мисля да сменям касетофона с някой с УСБ вход.. - мултиволана само с оригиналния ли действа и какви други функции има освен за музиката?... то това сигурно го пише някъде по темите - сега ще се разровя

Мерси много

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
zmeyan написа:Без малко да си помисля, че стандартния е 4-лъчевия и досега подбирах само такива... мисля, че си намерих моята Е46 - само дано някой не ме изпревари ....
Мерси много
Темпомат, телефон....
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
Както вече някой колега каза: Темата е отворена. Ще пиша тук за да не отварям нова тема, която да се припокрива със тази. Та, имам е46 - това е ясно, но оригинално нямам мултифункционален волан. Въпросът ми е: Възможно ли е поставянето на такъв с копченца и ще бацат ли всичките? Благодаря предварително на отзовалите се 

- Гост
-
dhany написа:Както вече някой колега каза: Темата е отворена. Ще пиша тук за да не отварям нова тема, която да се припокрива със тази. Та, имам е46 - това е ясно, но оригинално нямам мултифункционален волан. Въпросът ми е: Възможно ли е поставянето на такъв с копченца и ще бацат ли всичките? Благодаря предварително на отзовалите се
Възможно е, но за да работи всичко трябва и лентов кабел към волана... А копчетата за музиката от волана управляватат само оригиналните БМВ касетофони/дискове...
12 мнения
• Страница 1 от 1