Мигач
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
Мигач
Здравейте съфорумци и колеги пилоти! Нов съм във форума, до сега винаги съм го посещавал, но се регнах по случея. Та нуждая се от помощта ви. Разполагам с бмв е46 320д, карах с 200 по бургаската магистрала, нещу истрака и намалих - в крайна сметка установих, че ми е паднал десния мигач, който беше леко счупен. Отидох до сервиза на бмв в Бургас и си поръчах мигач, но когато пристигна разбрах, че той не е същия като моя, въпреки че излишно им обясних, че искам абсолютно същия. В сервиза ми казаха, че явно моите не са оригинални и те не предлагат такива. Е мн добре, нз дали са оригинални, но определено моята кола изглежда в пъти по-добре с "неоригиналните" от колкото с оригиналните. Моя мигач изглежда съвсем изчистен спрямо този, който получих, перфектно се вижда вътрешността му, докато оригиналният разполага с някаква грубост и може би това го отличава от моя (повечето е46 имат такива) Дано сте ме разбрали, кажете ми знаете ли от къде мога да си намеря такъв мигач? Извинявам се, че не добаих снимка но това ще стане утре. Просто не издържах, трябва ми мигач! 

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
коя година е колата? разгледай този файл и кажи кой от мигачите е http://www.skatafka.com/download.php?fi ... c5bd799147
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
@jomby - Мне, ти си с новия фейс и твойте са обърнати.
@ивайло81 - Красавицата е 2001 г, а мигача е черният)
@© - Днес отидох до македония 21 и закупих ляв и десен за 110 лв.
Благодаря на всички ви за помощта.
@ивайло81 - Красавицата е 2001 г, а мигача е черният)
@© - Днес отидох до македония 21 и закупих ляв и десен за 110 лв.
Благодаря на всички ви за помощта.

5 мнения
• Страница 1 от 1