Двигател на Е46 с десен волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Двигател на Е46 с десен волан
Искам да попитам има ли разлика между двигателя на Е46 320 дизел преди фейса с десен и ляв волан. Има възможност да ми докарат един донор от Кралството, но ми трябва само двигателя. Другото не ме интересува и ще го продам на части. И каква е процедурата да не регистрирам донора или да го бракувам, след като ще е пристигнал на ход.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
нали се сещаш че подлакътника е обратен?! реално погледнато ще ти пречи само за ръчната иначе пък ще ти е по-удобен,по-голям е от нея странаplamen_hh написа:Разглобяваш го и го продаваш няма какво да бракуваш или пък по малко да регистрираши пиши ако има подлакатник да се разберем нещо като престигне

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
ивайло81 написа:нали се сещаш че подлакътника е обратен?! реално погледнато ще ти пречи само за ръчната иначе пък ще ти е по-удобен,по-голям е от нея странаplamen_hh написа:Разглобяваш го и го продаваш няма какво да бракуваш или пък по малко да регистрираши пиши ако има подлакатник да се разберем нещо като престигне
Ха ха За какво му е ръчна, ще си кара с подлакътник. Иначе по темата... колега става еднакво е компресерчето. А и ако го взимаш на добра цена(бласнато) си заслужава да ди го пазиш за резерни части
6 мнения
• Страница 1 от 1