Относно гумите

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 18 Мар 2009, 19:20

апокалексис написа:Значи джантите ми са оригинални :winky: Последно да разбирам:
-отзад:225/50/16
-отпред:205/55/16
и всичко ще си е ок??

пак остава въпроса колко са ти широки джантите :?: АКо са предни 7,5 , а задни 8J тогава това са твоите гуми . АКо и 4те са еднакво широки (7J предполагам) тогава слагаш 4ри еднакво широки гуми ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexandrovi » 18 Мар 2009, 19:37

milennyc написа:
alexandrovi написа:колега специално отзад слагай точния размер по височина гуми защото и датчика за asc-то ти е отзад,миналото лято се наложи да сложа по-ниски гуми отзад беше чудо на пробег около 130км. явно трупаше грешки и се включваше само ( asc-то) докато разбера че е от размера на гумите
0 :bcry: :bcry: а и не е много здравословно да изпреварваш и асц-то да те спре.

Защо не е добре да спре?! Аз примерно си крарам без АСЦ, когато съм на дълго има кеф, като го махнеш можеш сам да си раководиш колата и да си даваш гас на воля и не можеш да дрифтираш :). Въпрос на стил на каране. Иначе зимата си карам с АСЦ
....как да не е добре да те спре :( при положение че при задействане на асц-то компютъра ти намаля оборотите автоматично на около 1500 дали е нормално при ипреварване със 120 да започне да мига лампата и колата да забие муцуната все едно е свършил бензина и така или докато го изключиш или стигне заветните 1500 оборота :?:

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 18 Мар 2009, 19:41

Ей тук за всякакви справки относно оригинални джанти и гуми за тях: http://felgenkatalog.auto-treff.com/

Предишна

Назад към E46