Малко странен проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Малко странен проблем
Всички пишете за проблеми, та и аз да питам за моя.
Писах за него преди месец но сега вече го изясних го краи.
Ако карам на дълго над 1:30, 2часа. (на автопилот) и неизключвам от скорост и непадам под 90-100км. след като стигна краината точка и оставя колата в покои преди да я загася оборотомера седи на 1200 1500оборота а като я загася седи на 500
но колата работи нормално. На другата сутрин оборотомера е на 1000-1200 А като загася е на 200-300 оборота.
и в края на деня стрелката се нормализира.
Но през цялото време колата работи на нормални обороти но показва ненормални.
Пробвах следния експеримент: през 30 мин. изключвах от скорост на някое нанадолно най-често. И при достигане на крайната дестинация всичко си беше наред. Оборотите си показваха нормално.
Проблема според мен не е кои знае какво но просто да попитам дали някои друг колега е имал подобни проблеми
Писах за него преди месец но сега вече го изясних го краи.
Ако карам на дълго над 1:30, 2часа. (на автопилот) и неизключвам от скорост и непадам под 90-100км. след като стигна краината точка и оставя колата в покои преди да я загася оборотомера седи на 1200 1500оборота а като я загася седи на 500

но колата работи нормално. На другата сутрин оборотомера е на 1000-1200 А като загася е на 200-300 оборота.
и в края на деня стрелката се нормализира.
Но през цялото време колата работи на нормални обороти но показва ненормални.
Пробвах следния експеримент: през 30 мин. изключвах от скорост на някое нанадолно най-често. И при достигане на крайната дестинация всичко си беше наред. Оборотите си показваха нормално.
Проблема според мен не е кои знае какво но просто да попитам дали някои друг колега е имал подобни проблеми

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Този малък проблем маи само на мен ми се е случвал.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
3 мнения
• Страница 1 от 1