Въпрос за стойката на горивен филтер?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d и Е36 318is for fun
- Мечтае да кара: BMW E46 M3 Evolution или Е36 Evo
Въпрос за стойката на горивен филтер?
Здравейте колеги!Искам да питам как точно е хванат горивният филтер за десния калник!?Въпросът ми е свързан с едни вибрации от мисля че от него.От една седмица насам чувам едно дрънчене на мамарина някъде отпред и мислех, че е някоя предпазна кора отдолу или нещо такова.Като отворя вратат се чува по-силно!Вижда ми се хлабава стойката обаче болчетата са затегнати и немога да ги завия повече!Само конзолно ли е хвано за калника или и някъде другаде??
Благодаря!
Благодаря!
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- AUDI-6EFFFFFFFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 46/320d
- Мечтае да кара: самолет
здр батенце защто пък точно реши че е от този филтър щтом невиждаш хлабави болтове несе занимаваи с него провери от друго да не ее има хиляди други елементи от които може да е шума например при мене имаше счупена кора над двигателя и дранчеше ужас голяма е вероятноста като те слушам на тенекия звук да е отдолу под купето над аспуха има едни теникии моите друнчаха от вибрациите на двигателя обиковенно им испадат болтовете.запали утре на студено наи много 6те осети6 преди дда е загрял двигателя отвори капака и като задранчи пробваи с ръката наисни филтара и ако сре да дрънчи свирни ас щте проверя на какво се държи успех. 

- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
АЗ вече съм пробвал и съм сигурен, че е от филтере!Въпросът ми беше дали стойката е хваната с гайки(или нещо такова) под подкалника?
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Rupart написа:АЗ вече съм пробвал и съм сигурен, че е от филтере!Въпросът ми беше дали стойката е хваната с гайки(или нещо такова) под подкалника?
колега горивен филтър сменях вчера и изобщо не ми беше под калника... беше под шоферското място. и е закачен със скоба която го обхваща през средата тя се захваща пък с болт за купето.
и аз имам дрънчене на ламарина под купето се чува и е много дразнещо, едната предпазна ламарина която предпазва купето от топлото ми се беше отвил единия болт затегнах го но дрънчането продължи и последното което ми казаха че катализатора си е отишъл и ще се сменя със резонаторно гърне

- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
Колега твойта кола е бензин!Има ралика-аз карам дизел!
Ако не излизаш с колата извън България по-добре направо го махни този катализатор!

6 мнения
• Страница 1 от 1