Странен пушек от двигателя
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Странен пушек от двигателя
Това е нещо ново.
Незнайно защо някакви изгорели газове излизат от двигателя. Едвам забележими са но си ги има.
Нямам никакви проблеми с колата върви си перфектно, харчи си малко. Някакви идеи за какво може да става въпрос? Все си мисля, че може да е някой филтър? Някакви идеи?

Незнайно защо някакви изгорели газове излизат от двигателя. Едвам забележими са но си ги има.

Нямам никакви проблеми с колата върви си перфектно, харчи си малко. Някакви идеи за какво може да става въпрос? Все си мисля, че може да е някой филтър? Някакви идеи?
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: Странен пушек от двигателя
Analyst написа:Това е нещо ново.![]()
Незнайно защо някакви изгорели газове излизат от двигателя. Едвам забележими са но си ги има.![]()
Корите махал ли си да гледаш откъде излиза тоя пушек?
На мен ми излизаше водна гадно миришеща пара, като ми се беше спукало разширителното казанче на антифриза. Особено в задръстване беше невероятно - изпод капака и през бъбреците излиза пара на талази все едно имам не N42, а сауна отдолу

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Какво е печка колега?
Ами аз не разбирам много приятели и не съм махaл корите. Тази седмица ще я заведа на лекар. Просто исках да разбера колко горе-долу ще ме одерат предварително.
Пушека, който излиза е точно от бъбреците, но мисля че са изгорели газове. Интересното, е че двигателя си работи перфектно, няма странни шумове и тн.
Мноого странно.

Ами аз не разбирам много приятели и не съм махaл корите. Тази седмица ще я заведа на лекар. Просто исках да разбера колко горе-долу ще ме одерат предварително.

Пушека, който излиза е точно от бъбреците, но мисля че са изгорели газове. Интересното, е че двигателя си работи перфектно, няма странни шумове и тн.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
xerial написа:меката връзка на катализаторадоста често е сдала багажа
99% мека връска, смяната около 100 кинта, отиваш на някоя "Аспухджийница" и ти си човека. Искай мека връска с 3-на оплетка и малко по дълга от тази с която си( 2-3см)
9 мнения
• Страница 1 от 1