някой
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Sportwagen/Coupé
- Потребител
-
някой
закарах да ми до настроят чип тунинга,но маистора без да иска изтри цялата програма,a не само на двигатела и сега няма палене много ще съм задължен на някой колега да копираме информацията от неговия компютър
Последна промяна Sportwagen/Coupé на 08 Мар 2009, 2:33, променена общо 2 пъти
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
plamen_hh написа:По добре я закарай при някой който има софт за такава
+1 !
ето ти и джокер:
0888 977737
Още нещо...ще споделиш ли кой точно е въпросния "майстор" ?

- Sportwagen/Coupé
- Потребител
-
той ми е приятел и не искам да му казвам името
ХАИДЕ МОЛЯ ВИ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ НЯМА НИЩО ДА МУ СЕ СЛУЧИ НА КОЛАТА САМО ЩЕ ЗАПИШЕМЕ ИНФОРМАЦИЯТА НИЩО НЯМА ДА СЕ ТРИЕ ИЛИ ПРЕПРАВЯ РАБОТА ЗА 5 МИНУТИ
ХАИДЕ МОЛЯ ВИ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ НЯМА НИЩО ДА МУ СЕ СЛУЧИ НА КОЛАТА САМО ЩЕ ЗАПИШЕМЕ ИНФОРМАЦИЯТА НИЩО НЯМА ДА СЕ ТРИЕ ИЛИ ПРЕПРАВЯ РАБОТА ЗА 5 МИНУТИ
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Това с копирането на софта не винаги е правелния избор. Проблема е наистина много кофти. Аз преди исках да си сложа пак сток софт-а на колата и питах V-max да ми изпрати а отговора му беше че това не става така. Т.е не може просто да копираш софт той си е индивидуален. Каза ми че ако искам да си върна моя сток софт трябва да се види какво е променено на моя за да се върне в изходна позиция. Понеже аз исках да видя има ли разлика м/у моя чип и оригиналния сток софт на колата ми. Исках да проверя разхода ускорение, динамика и ...... Но явно не става просто така. Говорил съм и с други който се занимават с чипване профисионално а не като мен
и всеки казва не става с кой да е сток софт в смисъл е46, 2000.г,136к.с седан, ръчни скороти .....Не че не може ама има и вероятност да не запали и става после страшно
Не че не мога да си сложа чипнатия софт ама смее ли човек може и да не иска повече да пише и не рискувах и така си карам с чипа. Дано съм бил полезен като инфо
П.П. но в твоята ситуация не губиш да пробваш с софт на колега с кола като твоята. Нито пак ще навредиш на колегата. Ако не намериш пробвай с V-max

П.П. но в твоята ситуация не губиш да пробваш с софт на колега с кола като твоята. Нито пак ще навредиш на колегата. Ако не намериш пробвай с V-max
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
milennyc написа:Пробвай при V-max !!!!
С предишното си мнение го пратих точно при него

Колега ти звъня ли на телефончето изобщо ?

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
брех, това е доста трудно , което е направил "колегата" ... трие се само с грешен запис на готов файл - голяма грешка при всяко Е46
Най-лошото е , че всяка си има свой собствен код и не приема файлове с друга софт версия ... Още по-лошата новина е , че повечето ОБД уреди за четене свалят само една малка част от целия софтуер , за да тръгне трябва да се отпои целия чип от работеща кола и евентуално да се презапише инфото на празен чип. Дори и да запали (искренно се съмнявам) ще се наложи цялостно прекодиране на компа с ГТ1 уред , ако нищо от тези не помогне остава винаги варианта да се купи ново ЕЦУ
- ПС -Благодаря за препоръките , с удоволствие бих помогнал , но тази задачкае от тежките в бранша .... Все пак телефона го има;)
- ПС- Ванка сори за събота, пак на морето се оказах

- ПС -Благодаря за препоръките , с удоволствие бих помогнал , но тази задачкае от тежките в бранша .... Все пак телефона го има;)

- ПС- Ванка сори за събота, пак на морето се оказах

12 мнения
• Страница 1 от 1