Повреден прозорец
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- cfk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI 3.0d; E46 LCI 330i
- Мечтае да кара: BMW
Повреден прозорец
Колеги моля за съвет как да се справя с този проблем - дълго време като отварям прозореца на предна дясна врата се чуваше едно стържене докато накрая отказа да работи. Вчера свалих кората да видя какво е станало и
...
...скъсано въжето и колелцето на машинката се изпилило, а иначе тя си работи. Знае ли някой защо е станало така и как се сменя това въже и дали отнякъде мога да взема само него и колелце за машинката. [/img]

...скъсано въжето и колелцето на машинката се изпилило, а иначе тя си работи. Знае ли някой защо е станало така и как се сменя това въже и дали отнякъде мога да взема само него и колелце за машинката. [/img]
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
с нов ..
при мене се получи така след като бях паркирал в центъра и си намерих прозореца леко свален 2 пръста ..е не го чаках да се скъса жилото ама го смених ...

при мене се получи така след като бях паркирал в центъра и си намерих прозореца леко свален 2 пръста ..е не го чаках да се скъса жилото ама го смених ...
Последна промяна Sharo на 24 Авг 2008, 22:49, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- cfk
- младши ентусиаст
-
Точно това гледах на 36 цата е по-добре измислен
А този стъклоповдигач комплект с въже и машинка ли е 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
целия механизъм е комплект 2та повдигача + въжето .. смао моторчето си ползваш
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- cfk
- младши ентусиаст
-
Ок, благодаря, дано да ги намеря по-евтинко, а пък за колелцето ще гледам да го сменя с някакво подобно, че цяла машинка няма смисъл 

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- panafon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кара Е46
скоро имах същия проблем преден десен прозорец скъсано жило и износени плъзгачи или водачи беше за 70лв. ми ги смениха стана перфектно
panafon написа:скоро имах същия проблем преден десен прозорец скъсано жило и износени плъзгачи или водачи беше за 70лв. ми ги смениха стана перфектно
Колега къде ти ги смениха? Дай точен адрес и/или тел. На мен също ми се скъса жилото на заден ляв прозорец. Продават ли се само жила и сложно ли се семня, ако се продават ? Механизмът не е ли капсолован ?
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
на някой да му се намира счупен десен повдигач?Трябва ми само от дясната страна пласмаската която придържа важето и държи прозореца...
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
И при мен дясното стъкло не ми се сваля... голяма слабост е на тия бмвта тия прозорци.... също така и дръжките специално за купе говоря.

- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
На мен дясното и лявото...
но на дясното само тази пласмаска ми е повредена,а на лявото се скъса жилото и май ще трябва целия механизъм...

14 мнения
• Страница 1 от 1