Свещи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Само едно пояснение свещите са така наречените "молив" защото са тьнки... И един сьвет вьрви в някои сервиз в които имат хубави инструменти , за да не вземе някои самозванец свещите ако не са сменяни отдавна , да ти скьса някоя свещ ,че после филма е голям 

12232248059
т.е. №4
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=12&fg=15
т.е. №4
- Код: Избери целия код
Номенклатурен номер : 12232248059
Описание : СВЕЩ ПОДГРЕВНА
Ед.цена (с ДДС) : 42.38 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
© написа:12232248059
т.е. №4
- Код: Избери целия код
Номенклатурен номер : 12232248059
Описание : СВЕЩ ПОДГРЕВНА
Ед.цена (с ДДС) : 42.38 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Много мерси! А какво сваля за да се стигне до тях - колектора?
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
- baga
- младши ентусиаст
-
Някой беше писал, че се отвиват на топъл двг, но май няма логика. При топъл двг метала се разширява и трябва да затруднява развиването.
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравеи приятел,за развиването, ако нестаа на студен двигател се пробва на топъл.Хубаво е вечерта преди да ги развиеш да им сложиш малко спирачна течност или продукт за развиване.Ако нестава ходи при маистор те знаят разни трикове и имат необходимите инструменти.Аз още не съм сменял на Е46, но на други го правя през ден и понякога наистина е гадно.Трябва да си добре оборудван и да се работи внимателно.
Поздрави и успех.
Поздрави и успех.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- baga
- младши ентусиаст
-
На студено се сменят,напръскани преди това с WD40,преди това имам предвид поне 2 часа,наистина е по-добре да се напръскат със спирачна течност,развиват се мнооого внимателно,леко да запъне и се спира,прави се опит на обратно(завиване) и отново развиване,при най-малкото съмнение за "запичане" се спира и се отива на майстор(препоръчително е),защото счупена свещ е = на сваляне на главата на двигателя,носене на майстор за разпробиване и други подобни "забавни" неща
- baga
- младши ентусиаст
-
Преди малко им мерих съпротивлението на тъпите свещи и май тази на 3 цилиндър е заминала. Интересното е, че скоро правих диагностика и нищо не излезе.
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравеи,няма проблеми стига да издаржиш до лятото.Може да ги вземем от тук,ще ги прекарам през гаража и може да се получи интересна цена.Подробности на лично.
Поздрави.
Поздрави.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Не само при самозванец могата да се скъсат,
осбено при мерцедес цди в много от случайте независимо че имам необходимия инстриумент и момчетата ми знаят какво правят се късат!
Иначе тия с със спирачната течност са митове,наистина на топъл мотор е по-лесно....
осбено при мерцедес цди в много от случайте независимо че имам необходимия инстриумент и момчетата ми знаят какво правят се късат!
Иначе тия с със спирачната течност са митове,наистина на топъл мотор е по-лесно....
12 мнения
• Страница 1 от 1