320CD не вьрви...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Днес вече с нова дюза и проблема вече го няма...В-макс мерси ,че ме ориентира в цената понеже в един магазин ми искаха 986 лева....днес сутринта се обадих в Бош сервиза и казаха ,че дори имат налична на цена 607 лева и веднага отидох за смяна. Сега колата е 6 точки , да се надяваме проблемите да свьршват до тук.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
с една не се оправят нещата почтиникога ,но дано всичко е наред при теб. Трябваше да си ги занесеш на профилактика останалите 3
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Извинявам се, че се намесвам в темата на колегата, но искам да попитам V-max,
колата ми за сега няма проблеми, карам я от точно една година и само масло със филтри съм сменял, та че тази профилактика на тези дюзи, ако се направи, може ли да се получи някакъв обратен ефект, в смисъл нещо да и стане и да не върви?
Извинявам се за тъпия въпрос, ама искам да знам ако реша да правя профилактика какво да очаквам.
Поздрави
колата ми за сега няма проблеми, карам я от точно една година и само масло със филтри съм сменял, та че тази профилактика на тези дюзи, ако се направи, може ли да се получи някакъв обратен ефект, в смисъл нещо да и стане и да не върви?
Извинявам се за тъпия въпрос, ама искам да знам ако реша да правя профилактика какво да очаквам.
Поздрави
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
чак обратен ефект , едва ли
дюзите се носят на стенд в спец сервиз , там просто ги надуват и се вижда има ли проблеми. Имат по няколко елемента,които се износват с времето и трябва да се сменят. Ако ги сваляте сами задължително бележете коя откъде , че разместени не палят 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2