Предно стькло за Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d 163hp 2006

Мнение от baga » 20 Яну 2009, 22:11

Атермично /климакомфорт/ е опция само за предното стъкло или за всичките? Ако сложа предно атермично, ще се различава ли от другите на цвят?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: квото има
Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto

Мнение от Dakataaa » 21 Яну 2009, 0:00

Значи автомобила е застрахован вьв Витоша , сега е Уника...Застрахователната му стоиност е 17000 лева. Днес момчето което ми прави каското се обади в Кобра и ми казаха ,че стьклото стувало около 500 лева. Утре сутрин ще ходя да ми го сменят. И кьква е разликата между Атермично и от по-ефтините , по-принцип неща да е некво меид ин тюркеи ,но ми казаха ,че щетите се оправят за тяхна сметка само когато е в оторизиран сервиз на застрахователната компания :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 24 Яну 2009, 19:07

ами печ като е за тяхна сметка поръчвай атермична мн е яко и като го напечен сланцето е много красиво, а и колегата дета казва климакомфорт е аз такова взех мн се ме кефи питай ги за такива
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dakataaa » 25 Яну 2009, 17:34

Вече сьм с ново стькло Атермично +сензор дьжд маи Пикантон беше марката ...като цена която излезе 760 лева с монтаж :shock:

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 25 Яну 2009, 18:01

толкова струва и оригиналното ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 25 Яну 2009, 18:07

Чакайте сега, я някой да ми обясни тоя сензор за дъжд - той не е ли добавка към огледалото и само да се залепва за стъклото или и самото стъкло трябва да има нещо?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 25 Яну 2009, 19:15

като екстра е към стъклото

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dakataaa » 25 Яну 2009, 19:30

Само да попитам , като не се води сензор-а за дьжд оригинално за автомобила , има ли вьзможност като имам тази функция на новото стькло по някькьв начин да проработи?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 25 Яну 2009, 20:00

Dakataaa написа:Само да попитам , като не се води сензор-а за дьжд оригинално за автомобила , има ли вьзможност като имам тази функция на новото стькло по някькьв начин да проработи?

Еми не, трябва ти и огледало със самият сензор явно.
Нещо такова, аз се чудя и ще я правя тази врътка лятото, защото стъклото ми отпред е неоригинално а някакво Saint-незнамсиквоси, дори емблемка БМВ няма както останалите.
Друг въпрос - за сензора ясно, чувал съм нещо май за атермичните стъкла, че радар-детектори не работели зад тях, вярно или грешно?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Next » 25 Яну 2009, 20:45

Archangel написа:
Dakataaa написа:Само да попитам , като не се води сензор-а за дьжд оригинално за автомобила , има ли вьзможност като имам тази функция на новото стькло по някькьв начин да проработи?

Нещо такова, аз се чудя и ще я правя тази врътка лятото, защото стъклото ми отпред е неоригинално а някакво Saint-незнамсиквоси, дори емблемка БМВ няма както останалите.
Друг въпрос - за сензора ясно, чувал съм нещо май за атермичните стъкла, че радар-детектори не работели зад тях, вярно или грешно?

да пряв си за радар детекторите работи ли са на двойно по малко разстояние защото има някакви метални нишки в стъклото а и не ти трябва ново глидало а стъкло защото сензора за дъжд е на стъклото и моето стъкло е 760 лв. атермично със сензор ама за да пуснеш сензора в действие май ти трябва ново лостче за честачките куп каели и отключването му като функция това е моето мнение а и мисля че, е ненужна екстра
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Next » 25 Яну 2009, 20:46

Archangel написа:

да прав си за радар детекторите работи ли са на двойно по малко разстояние защото има някакви метални нишки в стъклото а и не ти трябва ново огледало а стъкло защото сензора за дъжд е на стъклото и моето стъкло е 760 лв. атермично със сензор ама за да пуснеш сензора в действие май ти трябва ново лостче за чистачките куп кабели и отключването му като функция това е моето мнение а и мисля че, е ненужна екстра
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 26 Яну 2009, 12:14

имам оргинално стъкло само че е без зелена лента

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dakataaa » 26 Яну 2009, 23:34

Днес ходих до един сетвиз които се занимва с този вид деиности и момчето което работеше там ми каза ,че може да стане , но сумата ще бьде четирицифрена при което се отказах доста бьрзо :lol: Ако темата се е изчерпала , моля модераторите да я делнат. Благодаря на колегите за моменталните сьвети и отговори.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 02 Фев 2009, 11:54

А соларно стъкло и атермично стъкло еднакви ли са или са различни неща?

Предишна

Назад към E46