Проблем! Не ми светят стоповете.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем! Не ми светят стоповете.
Здравейте Колеги,
Днес като се качих в колата и като натиснах спирачките не ми изгасна дисплей-я с количката и светещите задни светлини. Оказа се ,че и стоповете не ми работят. Някой има ли идея какъв може да е проблема?
Мерси предварително!
Днес като се качих в колата и като натиснах спирачките не ми изгасна дисплей-я с количката и светещите задни светлини. Оказа се ,че и стоповете не ми работят. Някой има ли идея какъв може да е проблема?
Мерси предварително!
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Пробвай да си смениш крушките
Или поне ги отвори от зад и гледай дали не са изгорели и ги размърдай малко

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
И аз имам подобен проблем със стоповете :
Малко късно ми светват стоповете. Имам един ход от 1-2 см. на педала на спирачката, при който колата започва да спира а светлините на стоповете не се включват. Като мине този ход вече си светват, но ми се струва късно и ме е страх някой да не ми се натресе. Има ли начин да се регулира тази машинка под педала, или трябва като на колегата - нова ?
Няко сблъсквал ли се е с този проблем ?
Малко късно ми светват стоповете. Имам един ход от 1-2 см. на педала на спирачката, при който колата започва да спира а светлините на стоповете не се включват. Като мине този ход вече си светват, но ми се струва късно и ме е страх някой да не ми се натресе. Има ли начин да се регулира тази машинка под педала, или трябва като на колегата - нова ?
Няко сблъсквал ли се е с този проблем ?
stay tuned

6 мнения
• Страница 1 от 1