Всичко необходимо за БК ?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d, 330xd
Мечтае да кара: M4

Всичко необходимо за БК ?

Мнение от ThE BeAsT » 24 Яну 2009, 18:23

Здравейте колеги, моля ви за компетентни мнения:
Нямам лостчето за БК на мигачите, как да проверя дали имам температурните датчици и всичко друго необходимо за БК ... че да знам като си купя това лостче, дали ще мога да разполагам с всичките му екстри (като заводско) Все не ми е ясно защо ако трябва да се сложи само лостчерто тия баварийци не са го направили ???

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 24 Яну 2009, 18:44

ми защото всяка екстра оскъпява колата.по същата логика можеш да ги питаш защо не са ти сложили 1-2 сензора и да почнат фаровете сами да се включват,чистачките сами да се пускат и т.н...

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 24 Яну 2009, 19:04

Сладур1 написа:ми защото всяка екстра оскъпява колата.по същата логика можеш да ги питаш защо не са ти сложили 1-2 сензора и да почнат фаровете сами да се включват,чистачките сами да се пускат и т.н...

:yes:
Съгласен съм с тебе колега. И накрая се оказа че даваш 15к и все има какво да чоплиш по тази кола. А примерно аз моята и търся точно 15к. И си има всичко квото може без кожа и навигация. И сега вече е 100% добре технически. Малко стана оф топик ама.... просто като чета тези теми кой каква е46 да избере, и все ефтино се търси а се оказва че е грешен ход май май

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d, 330xd
Мечтае да кара: M4

Мнение от ThE BeAsT » 24 Яну 2009, 19:05

Питам ако така или иначе ги има тези неща т.е. датчици и т.н. ... защо го няма лостчето за боравено с данните от датчиците? Как да си задам въпроса че да ме разберете :( искам да знам ... купвам лоста минавам през дару кар или някой др за незнам си какво ... и е готово ... ако е само това защо бмш не са го направили като говориме за оскъпяване от сорта на 200е примерно. Имам ли си температурни датчици (къде се намират) и всичко необходимо за БК ... ? защо да си повтарям въпроса .... ако искате на лс...

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Яну 2009, 19:20

не ви ли омръзна всяка втора тема да е за БК?

Назад към E46