ИМОБИЛАЙЗЕРА ЗАЦЕПВА И НЯМА ПАЛЕНЕ - ПОМАГАЙТЕ!! - ОПРАВИ СЕ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- todor gurgurov
- Потребител
-
ИМОБИЛАЙЗЕРА ЗАЦЕПВА И НЯМА ПАЛЕНЕ - ПОМАГАЙТЕ!! - ОПРАВИ СЕ
Здравейте колеги,
Преди 3 дни не можах да запаля (само да кажа машината е Е46 320д 136). Карах с репатрак до сервиз където се оказа че иобилайзерът е блокирал. Явно не е разпознал ключа. Изчистиха грешаката от компа за 30 секунди и запали от раз. Два дни каране и не щеш ли днес сутринта ми направи същия номер. Някой имал ли е подобен проблем?
Много е тъпо през 2 дни да вдигаш БМВ с репатрак за отключване на имобилайзер
Живи и Здрави!!.
Преди 3 дни не можах да запаля (само да кажа машината е Е46 320д 136). Карах с репатрак до сервиз където се оказа че иобилайзерът е блокирал. Явно не е разпознал ключа. Изчистиха грешаката от компа за 30 секунди и запали от раз. Два дни каране и не щеш ли днес сутринта ми направи същия номер. Някой имал ли е подобен проблем?
Много е тъпо през 2 дни да вдигаш БМВ с репатрак за отключване на имобилайзер

Последна промяна todor gurgurov на 15 Яну 2009, 18:21, променена общо 1 път
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
каква грешка дава точно ?
като се заключи на таблото свети ли лампата на АСЦто ? може би и стрелката на водата е в червеното ? Акумулатора ти как е по принцип ?
като се заключи на таблото свети ли лампата на АСЦто ? може би и стрелката на водата е в червеното ? Акумулатора ти как е по принцип ?
- todor gurgurov
- Потребител
-
Акумулатора е Ок. Не изписва грешка на таблото. Грешката в имобилайзера я намериха при диагностика и като я изтриха се оправи. Явно не ми разпознава ключа по някога. Въпроса е как мога да запаля без да ми се налага репатриране до сервиз за изчистване на грешката. Дали може по някакъв начин имобилайзера да се изключи? Представяш ли си да ти се случи на път 

- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- f1c
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: B6
- Мечтае да кара: X6
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Споко аз съм с този проблем от както взех колата, всичко си е наред и от време на време отказва, но го мъча малко и пали. Под мъча имам предвид, че давам на контакт няколко пъти, а не че му пеем песнички
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
- todor gurgurov
- Потребител
-
Днес пак ми изтриха гршката от компютъра и сега пали.
Само да видим до кога?! Някой има ли представа какво може да се направи ако това се случи на път? Много ме притеснява да не слезна да си купя цигари някой път и после да трябва да нося баварката на гръб.
Само да видим до кога?! Някой има ли представа какво може да се направи ако това се случи на път? Много ме притеснява да не слезна да си купя цигари някой път и после да трябва да нося баварката на гръб.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
alexsch написа:....добре де а дилъра какво казва по твоя въпрос?
"имам полза от теб, кога ще дойдеш пак ?"
- V-max
-
-
alexsch написа:нямаш ли втори ключ? пробвай с него
нищо не казваш за ключовете

- T u n d e r
- Потребител
-
ЕВСа умира -обади се на Боби който ти е оставил телефон понагоре и ще ти го оправи-човека ги разбира тези неща.Иначе можеш и така да караш докато не умре съвсем,но всеки път репатрак и диагностика накрая ще ти излезе по скъпо а да не говорим за неудобството. 

- todor gurgurov
- Потребител
-
За сега се оправи. Не знам как - не можаха да ми обяснят , но сега има нов проблем : пали много трудно ако не е карана повече от няколко часа, а след като веднъж запали няма грижи и пали от 1/4 оборот. Възможно ли е да връща гоиво?? Свещите и горивния филтър за сменени.
от днес имеме проблем с е46 с 1.9и 99г
сменихме акумулатора на един приятел и дотам--преобучихме ключа по упътване от аутадата но явно не е достатъчно защото при опит за палене премигват мигачите няколко пъти и стартера също толкова работи на стъпки---ужас ма..а.....д...ба а го купи оняден бетера
МОЛЯ дайте идеи
МОЛЯ дайте идеи
15 мнения
• Страница 1 от 1