320D E46 Турбо въпрос
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
320D E46 Турбо въпрос
Здравейте,
мисля да си копувам 320Д(136к,с) и форума е пълен с проблеми с турбо, дюзи, помпи и т.н.Въпреки всичко има и много позитивни мения за колата като цяло.
Това което в момента ме плаши и ме разколебава са проблемите с турбото?
Може ли в тази тема да събереме информация за проблема като например:
-цени на ново
-възможна ли е рециклация ремонт/цени/-някои ако има опит?
-на колко км при нормално каране се очаква проблем с това турбо.
-на всеки собственик ли го има проблема.
Видях доста мнения тук в форума но има страшно много различия и искам ако може да се изясни въпроса веднъж за винаги,- менте ли е тфа турбо или не.
Едни казват да не се сменя с втора употреба други че не е проблем.
Видях в форума че на около 200 к км. се прецаквало,-и исакм да разбера от повече хора дали е така,-защото супер много хора в БГ карат коли на които пи6е 200к км.,-но те всъшност може да са и 600 000+.
Знам че въпростие нямат еднозначен отговор и зависят от стила на каране но ако повече собственици на 320Д си кажат положението с турбото всеки ше има по-ясна представа.
Така от различни менния на различни теми нищо не се разбира-в едната пише едно в друга тема друго.
мисля да си копувам 320Д(136к,с) и форума е пълен с проблеми с турбо, дюзи, помпи и т.н.Въпреки всичко има и много позитивни мения за колата като цяло.
Това което в момента ме плаши и ме разколебава са проблемите с турбото?
Може ли в тази тема да събереме информация за проблема като например:
-цени на ново
-възможна ли е рециклация ремонт/цени/-някои ако има опит?
-на колко км при нормално каране се очаква проблем с това турбо.
-на всеки собственик ли го има проблема.
Видях доста мнения тук в форума но има страшно много различия и искам ако може да се изясни въпроса веднъж за винаги,- менте ли е тфа турбо или не.
Едни казват да не се сменя с втора употреба други че не е проблем.
Видях в форума че на около 200 к км. се прецаквало,-и исакм да разбера от повече хора дали е така,-защото супер много хора в БГ карат коли на които пи6е 200к км.,-но те всъшност може да са и 600 000+.
Знам че въпростие нямат еднозначен отговор и зависят от стила на каране но ако повече собственици на 320Д си кажат положението с турбото всеки ше има по-ясна представа.
Така от различни менния на различни теми нищо не се разбира-в едната пише едно в друга тема друго.
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i

- b0k0
- селянина с колелото
-
Hugo Boss написа:Приятел, без да бъда груб, ще те насоча към търсачката. толкова много е изписано по въпроса, че едва ли на всеки нов потенциален собственик ще е приятно да се обяснява подробно отново.
А ако не намериш някакъв отговор на някакъв въпрос, тогава го задай отново
Успех..БМВ Е46 е страшна кола
В случеи че не забелязал съм напсиал че съм се разровил в форума(и то доста) но на различните теми пише *тотално* различни неща.
Мерси за савета все пак

02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i

96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i

- b0k0
- селянина с колелото
-

10x
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i

96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i

Вие пак почнахте:ако се развали турбо,ако се рзвали помпа,ако спукам гума.......купуваш,караш като се чупи нещо-сменяш ако ти е скъпо и неможеш да потдържаш такава кола и да и плащаш обслужването си взимаш някоя която е по джоба ти.
Специално за турбина-едва ли има повече от трима във е46 форума,които да са я сменявали

Специално за турбина-едва ли има повече от трима във е46 форума,които да са я сменявали

За съжаление истината не е една и никога няма да стане ясно.
Според всеки от нас е различно - за едни се разваля много често, според други няма проблеми. Едва ли точно в тази тема ще напишем нещо различно и ще стигнем до генерален извод за 320д. Това е най-обсъждането нещо тук. Дори в момента има актуална тема за турбините на 320д 150к.с. Няма смисъл от още теми в които ще стигнем до същия резултат - никакъв.
Според всеки от нас е различно - за едни се разваля много често, според други няма проблеми. Едва ли точно в тази тема ще напишем нещо различно и ще стигнем до генерален извод за 320д. Това е най-обсъждането нещо тук. Дори в момента има актуална тема за турбините на 320д 150к.с. Няма смисъл от още теми в които ще стигнем до същия резултат - никакъв.
8 мнения
• Страница 1 от 1