проблем с червената контролна лампа за налягане на маслото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с червената контролна лампа за налягане на маслото
Моля помогнете! Става въпрос за е46 320д. Като дам на контакт не ми светва червена лампа за масло. Дайте идея от какво може да е това? Датчика за налягане и маслената помпа работят,проверено е. Остава въпроса къде се губи сигнала от датчика докато стигне до таблото,през къде минава,възможно ли е да е изгоряла самата лампа или диод,незнам какво точно е ,като се има в предвид че същата лампа си светва в жълто за около 15 секунди след запалването,дето показва че е ниско нивото или в моя случай че е неизправен датчика за ниво на маслото.Проблем ли е да се кара така и дали записва някаква грешка в компа от това че лампата не светва?
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
Re: проблем с червената контролна лампа за налягане на масло
Ето тук колегата Gazzzar на 1-ва страница е пуснал тема как се прави тест от таблото.Има функция да пробваш всички лампи и стрелки на арматурното табло.Така ще разбереш дали ти е изгоряла лампата на маслото.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5831
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5831
- xtreme_bg
- кандидат ентусиаст
-
колега моята също не светва когато паля колата но досега не съм се занимавал да го проверявам апак и не бях сигурен дали не е нормално...само че наскоро смених масло и дори и тогава пак не светна докато се подкача
- xtreme_bg
- кандидат ентусиаст
-
то хубаво ама като пусна теста за всички лампички и си светва и в ора нжево и в червено така че не е изгоряла...колеги какво друго мове да е?
8 мнения
• Страница 1 от 1