navi e46 320d
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
navi e46 320d
търся програма или линк за навигация с карта на БГ за СД - малката навигация на Е467, линковете в другите теми вече не работят, предварително благодаря
Последна промяна doceto на 26 Дек 2008, 16:32, променена общо 1 път
- BLACKSHARK
- Потребител
-
Re: navi e46 320d
doceto написа:търся програма или линк за навигация с карта на БГ за СД - малката навигация на Е467, линковете в другите теми вече не работят, предварително благодаря
да колеги аз имам за циала европа карти/.... пишете на hristo_bsh (skayp)
който иска да му пратя
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Аз имам карта и оригинален диск за ъпгрейд на навигационния компютър.
Здравей колега gogo911 за каква навигация го имаш?
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
колега имам нави монтирано в бмв,16/9 ,но е сложено по ниско на мястото на пепелника...имаш ли за тази?карта бг

ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
Aз мога ли да питам как така имате карти за малката навигация като малката навигация е със червено-черен екран доколкото съм виждал и това, което може да достигне тя като възможности е просто да ти показва едни стрелки, които да те упътват на къде да караш и едвам да се чува няква гласова навигация turn left, turn right. Трябва да ви кажа, че тя не може да стъпи и на малкия пръст на навигацията, която имам на телефона нокия навигатор. имам карти за цяла българия, ама ги има и преките в село долно нанагорнище, отличен интерфейс и гласово навигиране на български език.
8 мнения
• Страница 1 от 1