Мнения за Е46 Компакт
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Мнения за Е46 Компакт
Здравейте и Честита Коледа
Поне съм харесал един Компакт 316 2002г -115к.с и искам да дадете вашето мнение що за кола е , а и най-вече как се държи на пътя и особенно зимата ,,,комфортна ли е возията за такъв клас и въобще най-важните неща за тази кола(в момента карам Ауди А3).До сега никога не съм карал кола със задно предаване и това най-вече ме притеснява.Благодаря ви предварително
Поне съм харесал един Компакт 316 2002г -115к.с и искам да дадете вашето мнение що за кола е , а и най-вече как се държи на пътя и особенно зимата ,,,комфортна ли е возията за такъв клас и въобще най-важните неща за тази кола(в момента карам Ауди А3).До сега никога не съм карал кола със задно предаване и това най-вече ме притеснява.Благодаря ви предварително
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
аз карам такъв компакт само че 320 ТД харесва ми повече от седана и от кобито возията е същата като на другите е46-ци и зимата се държи точно като и дригите е46 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Относно външния вид на колата - всичко е доста субективно.
На мен ми харесва (няма нищо общо с Е36
). Щом ти харесва.... взимай я.
Относно поведението зимата - трябват доста умения и пак е доста гадно със задно предаване по снега/леда. Едни хубави зимни гуми са направо задължителни и пак не е оферта да караш в големия сняг.
4 уиъл драв си е истината за зимата (или ексДрайв)
На мен ми харесва (няма нищо общо с Е36

Относно поведението зимата - трябват доста умения и пак е доста гадно със задно предаване по снега/леда. Едни хубави зимни гуми са направо задължителни и пак не е оферта да караш в големия сняг.
4 уиъл драв си е истината за зимата (или ексДрайв)

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

9 мнения
• Страница 1 от 1