Въпрос за ЧИП ТУНИНГ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за ЧИП ТУНИНГ
Първо честита нова 2009 година на всички колеги и колежки въпроса ми е като се препрограмира колата за дебитомер или като се отключва борд компютъра можели да изчезне чип тунинга на колата че четох тук във една тема че може а майстора дето ми го инсталира каза че не може да изчезне при програмиране
BMW 320 D
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Ами според мене се маха чип тунинга. Понеже програмирането на дебитомера е просто нов софт. Т.е няма как да остане стария. Понеже чипа(или софта) е за контрола на ЕКУ-то, но моето мнение не е 100% миродавно.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Малко оф топик за да не пускам нова тема. Какви са симтомите ако турбото си отива... като шум и цвят на пушека. Понеже се оказа че колата ми не е никак сток а доста сериозен чип. И до колкото разбрах турбото е надуто до 1,5 но ECU-то не допуска повече от 1,3 и то е при пикови моменти. Понеже има едно виене като на бързо въртящ се лагер който се чува през ауспуха и докато загрее пушек който е леко сив синеещ цвят? А като ми правеха ГНП-то казаха ми в Бош че дебитомера е за смяна! За това пуши така синеещо
5 мнения
• Страница 1 от 1