проблем със стоповете

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

проблем със стоповете

Мнение от Wolfen » 02 Яну 2009, 1:03

Здравейте и честита Нова година! :) Аз съм със стоповете преди фейса... проблема е, че стопа от едната страна (тоест и двете крушки) свети по-слабо от колкото този от другата страна (респективно от другите две крушки). За какво трябва да проверя, за да реша проблема .. стъпка по стъпка? Дали проблема е в самите крушки, във контакта, който правят крушките или е някъде по тоците ... тока ли е по-малък?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

Мнение от gido » 02 Яну 2009, 10:25

проблема ти е в тоците .неправи хубава маса

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 02 Яну 2009, 11:34

Рамени местата на крушките и ако пак светят по същия начин значи не прави хубава маса някаде! Ако пък ако ветнат силно значи си за нови крушки.

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 02 Яну 2009, 18:14

Погледни буксата му имаш нагоряло краче и при мене беше така даже ми претрепваха дългите светлини и габаритите от него и мегача някой път цъкаше бързо ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 02 Яну 2009, 21:11

plamen_hh написа:Погледни буксата му имаш нагоряло краче и при мене беше така даже ми претрепваха дългите светлини и габаритите от него и мегача някой път цъкаше бързо ;)

Бинго! Сега ходих да развъртам крушки ... не беше от тях. Извадих буксата и я проверих, има едно краче, което е нагоряло... като натискам буксата, интензитета на светлината се променя.
Остава да намеря работещ сервиз утре, пък, ако не, в понеделник. Някой знае ли дали Дунев сервиз работят утре?

Благодаря за помощта.

Назад към E46