Въпрос за диагностика
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Въпрос за диагностика
Здравеите колеги.
Чудех се ако неси правил диагностика на колата от година да речем понеже нямаш оплаквания, трябва ли да утида да я чекнат на комп, или ако нямам никакви ядове и видими проблеми няма смисал да си давам парите на вятъра?
Чудех се ако неси правил диагностика на колата от година да речем понеже нямаш оплаквания, трябва ли да утида да я чекнат на комп, или ако нямам никакви ядове и видими проблеми няма смисал да си давам парите на вятъра?

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Бъпрос за диагностика
ludia написа:Здравеите колеги.
Зависи колко ще ти вземат

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Незнаех че ако има грешка ще ми я изпише и на борда.
Значи е решено няма ли грешка няма да се ходи на такива профилактики. Мерси много. Може да слагате ключ.
Значи е решено няма ли грешка няма да се ходи на такива профилактики. Мерси много. Може да слагате ключ.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
ludia написа:Незнаех че ако има грешка ще ми я изпише и на борда.
Това не е точно така

Една диагностика не в Дару или Камор ще ти излезе 20тина лева...и ти гарантирам, че ще има грешки

- mom4e_s_BMW
- кандидат ентусиаст
-
ludia написа:Незнаех че ако има грешка ще ми я изпише и на борда.
Зависи от инструмента, с който ти проверяват БМВ-то. С моя лаптоп, кабел и софтуер за общи кодове ми показва, че няма грешка, ама с Peak Research Tool, който показва БМВ фабрични кодове ми излязоха 2 такива.
К&Н филтър , прозрачни корнери със сини крушки
6 мнения
• Страница 1 от 1