Аларма
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
aleks_al написа:В ръководството на Е46 дават, че като се натисне 2 пъти копчето на дистанционното за затваряне, алармата минава в "тих режим" по отношение задействане от обемните датчици и крена, но свири ако отвориш врата или капак..колега, ако при теб изобщо не се обажда първо си провери сирената и после търси причината другаде
да човек обаче, идеята е че не са отваряли врата... влезнали са през прозореца... и затова ми беше мисълта някакви датчици ако има възможност да се сложат.
Доколкото разбрах колегата си има оригиналната аларма с обемните датчици, които са за тази цел, но проблемът му е че сирената не му пищи!? Та затова първо нека разбере дали изобщо свирката работи, щото, колкото и немците да са объркана нация едва ли биха програмирали аларма, която да бачка само на 'тих режим'..някак си прекалено екцентрично ми се струваanakreon написа:aleks_al написа:В ръководството на Е46 дават, че като се натисне 2 пъти копчето на дистанционното за затваряне, алармата минава в "тих режим" по отношение задействане от обемните датчици и крена, но свири ако отвориш врата или капак..колега, ако при теб изобщо не се обажда първо си провери сирената и после търси причината другаде
да човек обаче, идеята е че не са отваряли врата... влезнали са през прозореца... и затова ми беше мисълта някакви датчици ако има възможност да се сложат.

- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
да не отварям нова тема д апопитам тук на моита е46 нямам аларма а може ли да се добваи оргинална да не слагам ментета някакви
и колко ще ми струва това одоволствие ако може да се сложи ?

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
gggalf написа:да не отварям нова тема д апопитам тук на моита е46 нямам аларма а може ли да се добваи оргинална да не слагам ментета някаквии колко ще ми струва това одоволствие ако може да се сложи ?
може да се сложи оригинална аларма
около 600лв излиза

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Има някаква вероятност сигнала от обемния датчик вътре да не достига до пищялката - тук проблема евентуално е от GM - или грунд модула, но пак не е гаранция. Пробвай да активираш пищялката от предния капак - остави го отворен с дръжката в решетката и включи алармата - после отвори капака, ако се разпищи значи ти работи, проблема е от датчиците в купето.
Но... може и да е от настройката. Отиди в оторизиран сервиз да я закачат и да видят къде е проблема.
Аз си сложих оригинарна аларма допълнително, и в Камор не успяха да я настроят кадърно, та се наложи да ходя до М Кар - там оправиха всичко да работи както си трябва !
Но... може и да е от настройката. Отиди в оторизиран сервиз да я закачат и да видят къде е проблема.
Аз си сложих оригинарна аларма допълнително, и в Камор не успяха да я настроят кадърно, та се наложи да ходя до М Кар - там оправиха всичко да работи както си трябва !
stay tuned

- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
колко пари ти излезна алармата ?Veson написа:Има някаква вероятност сигнала от обемния датчик вътре да не достига до пищялката - тук проблема евентуално е от GM - или грунд модула, но пак не е гаранция. Пробвай да активираш пищялката от предния капак - остави го отворен с дръжката в решетката и включи алармата - после отвори капака, ако се разпищи значи ти работи, проблема е от датчиците в купето.
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
E46
Интересно и аз имам това устроиство във колата което е посредта ама и на мен само ми мигат светлините а звук не се чува.Ще буда благодарен на някой ако сподели какъв може да е проблема :-)
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
кога не се чува звук
когато включваш и изключваш алармата ли
ако е тогава е нормално и няма никакъв проблем
при включване мигат еднократно мигачите а при изключване нищо не мига и не се чува
така е при оригиналните аларми

когато включваш и изключваш алармата ли

ако е тогава е нормално и няма никакъв проблем

при включване мигат еднократно мигачите а при изключване нищо не мига и не се чува

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
при включване мигат еднократно мигачите а при изключване нищо не мига и не се чува muhihihihi
Аз това ви обяснявам ,че алармата ми е орегинална и няма никъв светлинен или звуков сигнал при отключване и заключване-искам поне звуков сигнал да имам ама явно тряа да ходя до Бова Кар и да цакам за препрограмирване ,освен ако някой не знае друг чалъм
[/url][/list][/list][/code]
Аз това ви обяснявам ,че алармата ми е орегинална и няма никъв светлинен или звуков сигнал при отключване и заключване-искам поне звуков сигнал да имам ама явно тряа да ходя до Бова Кар и да цакам за препрограмирване ,освен ако някой не знае друг чалъм

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
gggalf написа:колко пари ти излезна алармата ?Veson написа:Има някаква вероятност сигнала от обемния датчик вътре да не достига до пищялката - тук проблема евентуално е от GM - или грунд модула, но пак не е гаранция. Пробвай да активираш пищялката от предния капак - остави го отворен с дръжката в решетката и включи алармата - после отвори капака, ако се разпищи значи ти работи, проблема е от датчиците в купето.
- Универсални аксесоари (аларма) - 448.70 лв.
- Обзавеждане - 24.60 лв.
- Монтаж аларма - 467.04 лв.
- Програмиране, кодиране - 75.06 лв.
Общо: 1015.40 лв.
ДДС : 203.08 лв.
Тотал : 1218.48 лв.
Става въпрос за комбито ! А със последното в списъка въобще не се справиха, и ходих в друг сервиз за донастройка - още 50 - тина лева.

stay tuned

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2