Къде се намира ауспуха на печката??

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d LCI
Мечтае да кара: Самолет

Къде се намира ауспуха на печката??

Мнение от brabusbg » 20 Дек 2008, 16:31

Търсих в почти всички теми но не можах да открия - някой може ли да ми каже Къде се намира ауспуха на печката??

Понеже от едно известно време колата ми е доста по шумна все едно... има скъсано гърне или някаква тръба и гледам сутринта отдолу по средата около предните врати пуши. Отидох да ми го погледнат и ми казаха че всичко ми е ок отдолу, меката връзка била съвсем леко опушена, но не изпускало от там - а колата ми е шумна. Та... малко въпроса ми стана 2 в 1, но...
1.От къде може да е този шум на все едно скъсана тръба или гърне и
2.Ауспуха на печката отдолу около предните врати ли излиза някъде че забелязах този пушек там??

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 20 Дек 2008, 23:32

Точно под предната дясна врата е, но май не е нормално да ти е шумна колата, трябва да се чува само едно жужене от към печката.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 21 Дек 2008, 1:12

Не е под вратата,в калника е!Шумът ти е от меката връзка
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 21 Дек 2008, 20:22

:mhihi: :mhihi: , бате димна завеса правиш ли, да те прехвърлим към военните ако си дизел, ма то и с антифриз какъв дим става :mhihi: . Таково шубе ме хвана днес като палих печката принудително, един бял пушек заизлиза от нея, че зарязах всичко. :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d LCI
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от brabusbg » 21 Дек 2008, 21:00

NikiNikolov написа::mhihi: :mhihi: , бате димна завеса правиш ли, да те прехвърлим към военните ако си дизел, ма то и с антифриз какъв дим става :mhihi: . Таково шубе ме хвана днес като палих печката принудително, един бял пушек заизлиза от нея, че зарязах всичко. :banghead:

Да печка е, но за моя радост нема димни завеси макар и без катализатор да карам. Просто е много шумна колата и много ме дразни това.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 21 Дек 2008, 21:17

Да не ти пука, тя перката за въздуха шуми доста, нещо като на компютър перка на захранване, но е самата перка е малко особенна, и като прибавиш горенето и то шуми доста.

Назад към E46