Къде се намира ауспуха на печката??
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
Къде се намира ауспуха на печката??
Търсих в почти всички теми но не можах да открия - някой може ли да ми каже Къде се намира ауспуха на печката??
Понеже от едно известно време колата ми е доста по шумна все едно... има скъсано гърне или някаква тръба и гледам сутринта отдолу по средата около предните врати пуши. Отидох да ми го погледнат и ми казаха че всичко ми е ок отдолу, меката връзка била съвсем леко опушена, но не изпускало от там - а колата ми е шумна. Та... малко въпроса ми стана 2 в 1, но...
1.От къде може да е този шум на все едно скъсана тръба или гърне и
2.Ауспуха на печката отдолу около предните врати ли излиза някъде че забелязах този пушек там??
Понеже от едно известно време колата ми е доста по шумна все едно... има скъсано гърне или някаква тръба и гледам сутринта отдолу по средата около предните врати пуши. Отидох да ми го погледнат и ми казаха че всичко ми е ок отдолу, меката връзка била съвсем леко опушена, но не изпускало от там - а колата ми е шумна. Та... малко въпроса ми стана 2 в 1, но...
1.От къде може да е този шум на все едно скъсана тръба или гърне и
2.Ауспуха на печката отдолу около предните врати ли излиза някъде че забелязах този пушек там??
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Точно под предната дясна врата е, но май не е нормално да ти е шумна колата, трябва да се чува само едно жужене от към печката.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол

- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
NikiNikolov написа::mhihi:, бате димна завеса правиш ли, да те прехвърлим към военните ако си дизел, ма то и с антифриз какъв дим става
. Таково шубе ме хвана днес като палих печката принудително, един бял пушек заизлиза от нея, че зарязах всичко.
Да печка е, но за моя радост нема димни завеси макар и без катализатор да карам. Просто е много шумна колата и много ме дразни това.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Да не ти пука, тя перката за въздуха шуми доста, нещо като на компютър перка на захранване, но е самата перка е малко особенна, и като прибавиш горенето и то шуми доста.
6 мнения
• Страница 1 от 1