Малко на дизел лафче
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
А бе това дрънчене можеби е било от 3-те шишета в багажника или дузината шаиби под гумата които намерих. Но скоро ще я настъпя пак и ще кажа.
Имам едно питане за да не отварям нова тема.
При мен като запаля и включа фаровете всеки пат се движат нагоре и надоло. Това нормално ли е? И така ли е при вас ?
При мен като запаля и включа фаровете всеки пат се движат нагоре и надоло. Това нормално ли е? И така ли е при вас ?

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
ludia написа:А бе това дрънчене можеби е било от 3-те шишета в багажника или дузината шаиби под гумата които намерих. Но скоро ще я настъпя пак и ще кажа.
нормално е, така се нивелира ксенона
- ludia
-
-
Hugo Boss написа:ludia написа:А бе това дрънчене можеби е било от 3-те шишета в багажника или дузината шаиби под гумата които намерих. Но скоро ще я настъпя пак и ще кажа.
нормално е, така се нивелира ксенона
Доста ми е страно понеже имам пръскалки а нямам ксенон а пък се нивелират. Незнам къде е логиката.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- johny bravo
- Потребител
-
Моля, някой да каже в какво точно се състои отпушването на Е46 дизел 150 кс? и аз имам такава и ускорението много ме радва но ако може да се отпуши и да върви още без чип ще съм благодарен.
- ludia
-
-
Вчера и днес карах колата под напрежение и няма никакъв шум.
Но сега като се сетя този шим като се появи бяхме 4-тири човека в колата.
Такаче може и да е от тези тампони ще ги проверя след празниците.
Но сега като се сетя този шим като се появи бяхме 4-тири човека в колата.
Такаче може и да е от тези тампони ще ги проверя след празниците.

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
johny bravo написа:Моля, някой да каже в какво точно се състои отпушването на Е46 дизел 150 кс? и аз имам такава и ускорението много ме радва но ако може да се отпуши и да върви още без чип ще съм благодарен.
Точно този мотор май не е много добре да се "отпушва" много че по някое време започва да пропушва от към турбинката

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2