Лепило

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: C вратите

Мнение от BmwE46 » 09 Окт 2008, 13:20

apolon_3 написа:
BmwE46 написа:мен ме срам като седна през деня в колата ми на дясната предна седалка само дечорлига има даите идея как да ги махна :mhihi: :mhihi:
как пък ги оправяш на седалката до тебе не ми е ясно,да не си с McLaren F1 :mhihi:

Не колега с Е46 Купе съм и да ти кажа по одобно ми е отпред от колкото отзад ... тая моита кола ако имаше уста да говории ехеее :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от apolon_3 » 09 Окт 2008, 13:56

BmwE46 написа:
apolon_3 написа:
BmwE46 написа:мен ме срам като седна през деня в колата ми на дясната предна седалка само дечорлига има даите идея как да ги махна :mhihi: :mhihi:
как пък ги оправяш на седалката до тебе не ми е ясно,да не си с McLaren F1 :mhihi:

Не колега с Е46 Купе съм и да ти кажа по одобно ми е отпред от колкото отзад ... тая моита кола ако имаше уста да говории ехеее :mhihi:
Моята може да се окаже по приказлива и да разкаже редица къси и дълги разкази :mhihi:
None

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М57
Мечтае да кара: E31

Мнение от BlackManz » 19 Дек 2008, 1:02

На това му се вика рязка смяна на темата :)
Човека пита за лепило вие... айде като сте почнали кажете как се спасявате от конденза :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 19 Дек 2008, 1:31

пускаш да вкарва въздух от вън :mhihi:
от свинята лебед не става...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 19 Дек 2008, 2:04

BlackManz написа:На това му се вика рязка смяна на темата :)
Човека пита за лепило вие... айде като сте почнали кажете как се спасявате от конденза :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 19 Дек 2008, 10:58

абе майтап, майтап ама аз като си оставих колата на автомивката за пране , че са ми и познати на баща ми да не казвам как се чудиха откъде толкова бели петна по задната седалка и отделно на места по дясната предна :mhihi:, че и те ми предложиха като колегата едно одяло да си нося в багажника, и в тоя ред на мисли помните ли навремето каква беше модата с москвичите, на задната седалка китеник с 2 възглавнички :mhihi: да допренесе за удобството на извозените пасажерки :mhihi:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Предишна

Назад към E46