Лепило
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
apolon_3 написа:как пък ги оправяш на седалката до тебе не ми е ясно,да не си с McLaren F1BmwE46 написа:мен ме срам като седна през деня в колата ми на дясната предна седалка само дечорлига има даите идея как да ги махна![]()
Не колега с Е46 Купе съм и да ти кажа по одобно ми е отпред от колкото отзад ... тая моита кола ако имаше уста да говории ехеее

Моята може да се окаже по приказлива и да разкаже редица къси и дълги разказиBmwE46 написа:apolon_3 написа:как пък ги оправяш на седалката до тебе не ми е ясно,да не си с McLaren F1BmwE46 написа:мен ме срам като седна през деня в колата ми на дясната предна седалка само дечорлига има даите идея как да ги махна![]()
Не колега с Е46 Купе съм и да ти кажа по одобно ми е отпред от колкото отзад ... тая моита кола ако имаше уста да говории ехеее

None
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
На това му се вика рязка смяна на темата
Човека пита за лепило вие... айде като сте почнали кажете как се спасявате от конденза

Човека пита за лепило вие... айде като сте почнали кажете как се спасявате от конденза

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
BlackManz написа:На това му се вика рязка смяна на темата

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
абе майтап, майтап ама аз като си оставих колата на автомивката за пране , че са ми и познати на баща ми да не казвам как се чудиха откъде толкова бели петна по задната седалка и отделно на места по дясната предна
, че и те ми предложиха като колегата едно одяло да си нося в багажника, и в тоя ред на мисли помните ли навремето каква беше модата с москвичите, на задната седалка китеник с 2 възглавнички
да допренесе за удобството на извозените пасажерки 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2