Айде и аз в кюпа на откраднатите огледала

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Айде и аз в кюпа на откраднатите огледала

Мнение от kopchev » 15 Дек 2008, 10:50

Колеги, да се оплача и аз в събота сутринта се събудих без ляво огледало :( няма да ви казвам какви неща му пожелах на крадеца. Чак ми е гадно да ви споделя :( Няма спасение от това крадливо наркомаско племе да умрат дано мама им. Не знам какво да направим и как да се застраховане, че утре няма пак да ми го откраднат :( Единственото което ми мина през главата е да го гравирам с нещо от сорта на НЕ КРАДИ и номера на колата в най долната част на огледалото . Не че ще ги спре, защото няма да го видят в тъмното, но поне ще знам, че няма да могат да го продадът после. Едва ли има човек дет да си купи такова огледало, че най малкото ако ми се случи с такова ще гледам всяко БМВ и не дай си боже да си го позная.
Давайте и вие идеи защото не знам вече какво да се прави в тая тъпа държава. Да споделя, че колата ми беше в красно село когато са свалили огледалото

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 15 Дек 2008, 14:41

Според мен по добре ги залепи , та и да се мъчат да ги свалят , най много да ги счупят , а счупят ли ги застрахователя ще ти ги плати.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 15 Дек 2008, 15:25

има много племена крадливи,много хора има които каквото си поръчат им го доставят и мен супер много ме е страх защото имам съблазнителни неща по колата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 15 Дек 2008, 16:28

Бе това с лепенето не мисля че е оферта, защото и да ми ги платят застрахователя ква файда като после и аз няма да мога да сваля не само крадците :?: За това то е ясно, че ще ги крадът ама поне да не могат да кярат.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 15 Дек 2008, 17:05

А аз си мисля.че това е верижна реакция.Крадат ти на теб съклото и няма кой да ти го плати и ти викаш щом на мен ми откраднаха и аз ще открадна,карам бмв ама нямам 35 излишни лв.......крадеш стъклото на следващия и той така си мисли щом ми откраднаха и аз ще открадна.

Това е пример и хипотеза,нямам в предвид никой,моля не се засягайте просто съм бил свидетел на такива разсъждения и действия :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 15 Дек 2008, 17:33

Аз затова отидох и си купих ново за да знам, че не карам на някой с огледалото. Верно по скъпо е но... гравирам си го и си карам пък като им се краде да крадът , те ще умрът гадно аз съм казал!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 200320DM47TU
Мечтае да кара: trabant ot novite
Детайли за колата: super pila e:)

браво

Мнение от RadioDJ » 15 Дек 2008, 19:36

Напълно си прав. И аз си купих ново стъкло от Камор, но ме одраха 200лв за стъклото :D :(
Аз също не бих искал да карам със стъкло на някой колега от форума.
Forced induction means torque,
torque means fun.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

Мнение от gido » 15 Дек 2008, 19:41

колеги неразбрахтели че това неса наркомани,аса хора които добре знаят как се сваля това стакло и колко струва :!: ако бяха наркомани или краци щяха дати разбият стаклото после жапката и така нататак.аз предлагам всички да си залепим стикери с логото на нашия клуб и поне данесе крадем от нашите коли :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 15 Дек 2008, 21:01

kopchev написа:Бе това с лепенето не мисля че е оферта, защото и да ми ги платят застрахователя ква файда като после и аз няма да мога да сваля не само крадците :?: За това то е ясно, че ще ги крадът ама поне да не могат да кярат.

:shock: Ами ти като го сложиш , за какво ще го сваляш? А като ти го счупят поне ще ти го платят , защото като липсва , няма и да ти го платят.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 16 Дек 2008, 13:01

:shock: Ами ти като го сложиш , за какво ще го сваляш? А като ти го счупят поне ще ти го платят , защото като липсва , няма и да ти го платят.[/quote]
Имам предвид след като ми го счупят нали трябва да го сменя, а как ще сваля счупеното стъкло като е залепено здраво за да си сложа ново здраво?

Назад към E46