Айде и аз в кюпа на откраднатите огледала
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Айде и аз в кюпа на откраднатите огледала
Колеги, да се оплача и аз в събота сутринта се събудих без ляво огледало
няма да ви казвам какви неща му пожелах на крадеца. Чак ми е гадно да ви споделя
Няма спасение от това крадливо наркомаско племе да умрат дано мама им. Не знам какво да направим и как да се застраховане, че утре няма пак да ми го откраднат
Единственото което ми мина през главата е да го гравирам с нещо от сорта на НЕ КРАДИ и номера на колата в най долната част на огледалото . Не че ще ги спре, защото няма да го видят в тъмното, но поне ще знам, че няма да могат да го продадът после. Едва ли има човек дет да си купи такова огледало, че най малкото ако ми се случи с такова ще гледам всяко БМВ и не дай си боже да си го позная.
Давайте и вие идеи защото не знам вече какво да се прави в тая тъпа държава. Да споделя, че колата ми беше в красно село когато са свалили огледалото

Давайте и вие идеи защото не знам вече какво да се прави в тая тъпа държава. Да споделя, че колата ми беше в красно село когато са свалили огледалото
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
има много племена крадливи,много хора има които каквото си поръчат им го доставят и мен супер много ме е страх защото имам съблазнителни неща по колата
А аз си мисля.че това е верижна реакция.Крадат ти на теб съклото и няма кой да ти го плати и ти викаш щом на мен ми откраднаха и аз ще открадна,карам бмв ама нямам 35 излишни лв.......крадеш стъклото на следващия и той така си мисли щом ми откраднаха и аз ще открадна.
Това е пример и хипотеза,нямам в предвид никой,моля не се засягайте просто съм бил свидетел на такива разсъждения и действия
Това е пример и хипотеза,нямам в предвид никой,моля не се засягайте просто съм бил свидетел на такива разсъждения и действия

- RadioDJ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 200320DM47TU
- Мечтае да кара: trabant ot novite
- Детайли за колата: super pila e:)
браво
Напълно си прав. И аз си купих ново стъкло от Камор, но ме одраха 200лв за стъклото
Аз също не бих искал да карам със стъкло на някой колега от форума.

Аз също не бих искал да карам със стъкло на някой колега от форума.
Forced induction means torque,
torque means fun.
torque means fun.
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
колеги неразбрахтели че това неса наркомани,аса хора които добре знаят как се сваля това стакло и колко струва
ако бяха наркомани или краци щяха дати разбият стаклото после жапката и така нататак.аз предлагам всички да си залепим стикери с логото на нашия клуб и поне данесе крадем от нашите коли 

kopchev написа:Бе това с лепенето не мисля че е оферта, защото и да ми ги платят застрахователя ква файда като после и аз няма да мога да сваля не само крадцитеЗа това то е ясно, че ще ги крадът ама поне да не могат да кярат.

10 мнения
• Страница 1 от 1